Kysymys

Saunalahti 4G Tornio

  • 12 joulukuu 2011
  • 80 kommenttia
  • 2843 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

80 kommenttia

myyjä lupasi että toimii aina paakkolassa vähintää 8m nopeutella no eipä toimi kun 4-5m
se ei ole ollenkaa hauskaaa se kun huijataa olen syystäki vihanen
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En kommentoi tähän enempää, mutta luehan mitä kommentoin aiemmin. Sinulla ON LAINMUKAINEN oikeus perua kauppa, kerta se sanomasi mukaan sopimus alkaa 1.7., mutta mikset toimi? MITÄ KOHTAA ET YMMÄRRÄ TÄSTÄ? Odotatko, että sinulta tullaan kamppeet hakemaan? Ei se näin mene. Nosta ***** ylös ja mene sinne Shoptiiin tai lähipostiin ja postita OHJEEN mukaan jonka sait takaisin ja tilaa 3G. Kaiken ne asiakaspalvelussakin joutuu kestämään. :(

EN KOMMENTOI TÄHÄN ENEMPÄÄ. MODET LAITTAKAA KETJU LUKKOON.

Hauskaa illanjatkoa tästä huolimatta kaikille, jotka joutuvat tätä piipitystä lukemaan.

Ja itse asiassa 6M mobiiliverkosta on hyvä nopeus, koska monissa paikoissa ei saa ihmiset sitäkään. Olisit onnellinen! Mutta niin kyllä pitää voida maksiminopeudella huristella koska niin on mainoksessa lukenut. Kyllä, siellä lukee 21M, mutta miksi edes ostit 4G Super -paketin, jos myyjäkin kertoi saavasi max. 8M? Maks. 100M 4G -netti 8M:n nopeuteen on vähän liioiteltua. Mutta ei se myyjä erehtynyt kuin 2M:n verran, siitäkö häntä nyt syytät?

Ja sitä paitsi itsepähän ostit, joten et voi syyttää muuta kuin itseään. Myyjä myy vaikka paketin vaippoja jos niin haluat. Ei sitä kiinnosta onko vaipoille tarvetta vai ei, jos vain kerrot olevasi halukas ostamaan.

Mitä jos vaihtaisit liittymätyypin täällä valittamisen sijaan? Varmaan olisi parempi asia sekä sinulle, meille muille ja Saunalahden asiakaspalvelulle.
älä itke hyvä asiakaspalvelija olen tehny saunalahen kanssa kaupat ja mulle riittää se 4m mainiosti eri asia jos se ei toimis ees 1m nopeutella niinkö aikoinaa dna wimax pojanen ja 450 verkko ei toiminu kunnolla tai ainakaa dna mokkula ja 450 verkko saunalahti toimii aina vähintää sillä 1m ja se mulle riittää joten ei ole tarvetta itkeä minulla ei ole aikomustakaa hylätä saunalahtea vaan vaihan sinne kännykkä liittymäni ja olen päättänyt maksaa tuplahintaa mokkulastaki eli liittymästä joka ei täälä vielä ees toimi vaikka olen pienitulonen ja lapsena koulukiusattu ja sairas ja kehitys vammanen nii teitä en rupea pettään ja sen ponin minä ostan muualta en minä sitä teiltä hanki se oli vaan vitsi
Käyttäjätaso 5
Nojoo eiköhän tämä keskustelu ala olemaan tässä, kiitoksia osallistujille.

Osallistu keskusteluun