Kysymys

Saunalahti (MicroSIM) prepaidliittymä..... JÄRKEÄ, VAI EI???

  • 23 tammikuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 4570 katselukerrat

Terve!   

  Olen aikeissani ostaa uutta puhelinta johon tarvitsee micro-sim-kortin.. Tietääkö kukaan on millään muotoa mahdollista säilyttää vanha numero jos tilaa uuden micro-sim-kortin ja nimenomaan prepaid liittymänä.   

  Toinen askarruttava asia koskee saunalahden (microSIM) liittymässä olevaa tiedonsiirtopaketin hintaa joka on 0,66 senttiä per päivä. Jos ottaisin 384 kbit/s olevan puolivuotispaketin hintaan 29,80€, niin joudunko edelleen tämän lisäksi maksamaan tuon 0.66 senttiä päivältä ekstraa tiedonsiirrosta? tämä tarkoittaisi sitä että puolivuotispaketille tulisi lisä hintaa sellaiset vajaat 120€..     Olisin kiitollinen jos joku osaisi kertoa vastauksia. Voi olla että on viisaampi ostaa suosiolla puhelin johon käy vanha perus SIM -kortti. 

- Avaruusapina-

5 kommenttia

Terve!

Olen aikeissani ostaa uutta puhelinta johon tarvitsee micro-sim-kortin.. Tietääkö kukaan on millään muotoa mahdollista säilyttää vanha numero jos tilaa uuden micro-sim-kortin ja nimenomaan prepaid liittymänä.

Toinen askarruttava asia koskee saunalahden (microSIM) liittymässä olevaa tiedonsiirtopaketin hintaa joka on 0,66 senttiä per päivä. Jos ottaisin 384 kbit/s olevan puolivuotispaketin hintaan 29,80€, niin joudunko edelleen tämän lisäksi maksamaan tuon 0.66 senttiä päivältä ekstraa tiedonsiirrosta? tämä tarkoittaisi sitä että puolivuotispaketille tulisi lisä hintaa sellaiset vajaat 120€..

Olisin kiitollinen jos joku osaisi kertoa vastauksia. Voi olla että on viisaampi ostaa suosiolla puhelin johon käy vanha perus SIM

- Avaruusapina-
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei - kiitos viestistäsi.

Prepaid-liittymiä ei yksilöidä yleensä ainakaan Saunalahdella, joten omistajaa eivät voi varmentaa siellä. Siksi myöskään numeronsiirto toiseen Prepaidiin ole mahdollista.

Micro-SIM prepaid toimii ilman tiedonsiirtopakettia 14 Mbps -nopeudella 66 senttiä päivältä päivinä joina tiedonsiirtoa. Mikäli sinulla on kiinteähintainen tiedonsiirtopaketti siellä, ei päivähintaa erikseen tule.

Hauskaa perjantaita!
Kiitokset hpgurulle näistä tiedoista!

-avaruusapina-
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Saunalahden Prepaidissa ei valitettavasti ole mahdollista siirtää numeroa kortilta toiselle.

Tässä vaiheessa kannattaa ehdottomasti harkita Latausliittymää, jos ei perinteistä laskutusliittymää halua.
Latausliittymässä homma toimii samalla tavalla kuin Prepaideissäkin, eli puheaikaa/paketteja ladataan etukäteen, mutta liittymä on "rekisteröity" sinun henkilötunnuksellesi, jolloin esimerkiksi kortin vaihto onnistuu, tai jos kadotat korttisi, saat sen tilalle vielä uudenkin!

0.66 e/vrk -tiedonsiirtohinta on voimassa ainoastaan silloin kun ei ole erillistä viikko/kuukausi/puolivuotispakettia ostettuna. Eli ei tule puolivuotispaketille hintaa 120€.

Latausliittymistä lisätietoa täältä: https://kauppa.saunalahti.fi/#!/puheliittymat/latausliittymat
Käyttäjätaso 3
jos kyseinen tarve on nimenomaan micro-SIM kortille (ei NanoSIM, kuten esim. iPhone 5:ssä on), voi tavallisen "mini-SIM" kortin helposti kotona joko saksia oikean kokoiseksi tai käyttää siihen tarkoitettua leikkuria. Myöskin Elisa ShopIt:ien ystävälliset myyjät tekevät tätä yleensä ilmaiseksi Sauniksen liittymien korteille. Micro/Mini -SIM korttien ero kun on vain ja ainoastaan siinä ""ylimääräisen" muovin määrässä, joten sen voi helposti leikata pois.

Osallistu keskusteluun