Kysymys

Saunalahti Tekstari-liittymän tekstiviesteistä laskutettu erikseen

  • 4 joulukuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 2054 katselukerrat

Hei,

Ihmettelin tulleen laskun keskimääräisesti suurempaa summaa. Tarkemmin erittelyä tutkiessani huomasin, että lähettämäni 63 tekstiviestiä on kaikki laskutettu, vaikka käytössäni on Saunalahti Tekstari-liittymä. Käsittääkseni ko. liittymästä lähetettyjen normaalien (= toiseen matkapuhelimeen) tekstiviestien pitäisi tiettyyn rajaan asti kuulua hintaan. Reaaliaikaista puheluerittelyä tutkiessani huomasin myös, että tämän joulukuun puolella olevat muutama viestiä on kaikki erittelyssä menossa aikanaan laskutettaviksi. Onko liittymän palveluehdot muuttuneet ja jos näin, niin miksen ole saanut aiheesta minkäänlaista kirjallista ilmoitusta?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Tuossa näyttäisi olevan virhe, hyvitämme tuon erotuksen tulevalle laskulle. Maksa vain tuo tämän hetkinen lasku normaalisti 🙂
Ok. Mites nuo tämän kuun alun osalta erittelyssä näkyvät, poistuvatko ne automaattisesti näkyvistä seuraavalla laskulla (ainakin tällä hetkellä Oma Saunalahden puheluerittelyllä haettaessa joulukuun puhelut, näkyy tekstiviestit-osiossa luettelo viesteistä ja kaikilla on 0.092e hinta)?
Käyttäjätaso 4
Nuo tulevat veloitukset ja niiden kohtalo ovat vielä selvityksessä, joten tällä hetkellä en osaa antaa varmaa vastausta. Palaamme asiaan, kun tieto varmistuu.
Pääasia, että virheellisesti laskutetut hyvitetään täysimääräisenä. Ja korjatkaa tuo bugi (vai eikö muka koske muiden kuin allekirjoittaneen Tekstari-liittymää?) ettei nyt enää jatkossa noita vääriä viestiveloituksia pääse kertymään!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Joulukuun osalta laskutus toimii oikein eli 1000kpl tekstiviestejä sisältyy Tekstari-liittymään, kuten kuuluukin. Puheluerittelyyn tekstiviestien veloitus korjaantuu myös oikeanlaisiksi puheluerittelyihin.

Osallistu keskusteluun