Kysymys

sim kortin rekisteröinti epäonnistui?

  • 24 toukokuu 2011
  • 2 kommenttia
  • 1991 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Liittymäni vaihtui Saunalahteen noin kuukausi sitten. Nyt kun minulle yrittää lähettää multimedia viestejä, puhelimeen ilmestyy teksi "sim kortin rekisteröinti epäonnistui" multimedia viestit eivät ole koskaan tulleet perille minulle asti. Minulle ei siis voi ollenkaan lähettää multimedia viestejä...Tekstin ilmestyttyä ei puhelimellani voi soittaa, eikä laittaa viestiä. Mikä on vikana?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuo teksti tarkoittaa sitä, että liittymän ja tukiaseman välinen yhteys on poikki. Yleensä tuo johtuu esimerkiksi tukiaseman ruuhkaisuudesta ja sen saa korjattua hakemalla verkon manuaalisesti uudelleen tai käynnistämällä puhelimen. Käytännössä viallinen SIM-kortti voi aiheuttaa kaikenlaisia ihmeellisyyksiä, mutta kannattaa ottaa yhteyttä vikapalveluun, koska tuo ilmiö on toistuvaa ja ilmeisesti sitä sattuu useiden tukiasemien alueella. Puhelinnumero vikapalveluun (09) 4243 0730, avoinna 24 tuntia joka päivä. Voisit etukäteen merkitä ylös muutamia ajankohtia, jolloin sinulle on yritetty lähettää näitä viestejä ja tietysti myös, mistä numerosta ja minkä operaattorin liittymästä lähetystä on yritetty. Siellä vikapalvelussa muuten kysytään ehkä sitäkin, onnistuuko multimediaviestien lähetys sinun liittymästäsi ja toimiiko datasiirto eli netin käyttö.
Lisäksi kannattaa tarkistaa http://"http://palsta.saunalahti.fi/wiki/GSM-puhelimien_asetukset&quot ; ' TARGET='_blank. Ennen kuin voit vastaanottaa MMS-viestejä, tulisi sinun lähettää yksi.

Liittymän putoaminen verkosta MMS-viestin vastaanoton epäonnistuessa on kuitenkin selkeästi vika, joka Hyviksen neuvon mukaisesti kannattaa ilmoittaa vikapalveluun.

Osallistu keskusteluun