Vastattu

SIM-kortin rekisteröinti epäonnistui

  • 12 heinäkuu 2012
  • 7 kommenttia
  • 7748 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Otsikon kaltainen virheilmoitus oli kännykässäni kun aamulla katsoin. Ei ollut kenttää enkä saanut yhteyttä nettiin. Sain yhteyden takaisin myöhemmin päivällä mutta nyt se on taas poissa ja antaa samaa virheilmoitusta kuin aamulla.

Ostin puhelimen pari viikkoa sitten ja tein numeron siirron Elisalta Saunalahden puolelle.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 12 heinäkuu 2012, 19:07

Moikkis!

Kokeilepa sellaista, että yhdistät manuaalisesti verkkoon. Puhelinmallista riippuen voi näkyä Elisana, Saunalahtena tai Radiolinjana. Sen jälkeen pitäisi toimia!

Kivaa kesää just sulle!
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikkis!

Kokeilepa sellaista, että yhdistät manuaalisesti verkkoon. Puhelinmallista riippuen voi näkyä Elisana, Saunalahtena tai Radiolinjana. Sen jälkeen pitäisi toimia!

Kivaa kesää just sulle!
Kiitos nyt toimii!

Mutta puhelin sanoo vieläkin että "Yhteyden muodostus epäonnistui, yhteys ei ole käytettävissä" vaikka kaikki on kunnossa(?). Tätä samaa ilmoitusta on muistaakseni tullut aiemminkin useaan otteeseen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Yritätkö mennä esim. meseen puhelimella ja tulee virheilmoitus että palveluun ei saa juuri nyt yhteyttä? Tarkista tällöin onko virransäästötila käytössä. Se käytössä ollessa estää joitakin ohjelmia menemästä nettiin.

Mikäli myös IE näyttää virheilmoitusta, buuttaa eli käynnistä puhelin uusiksi välissä.

Jos ei auta, näetkö lainkaan kenttää? Kun painat sormellasi kentän palkkeja, ilmestyykö jokin näistä merkeistä G, E, 3G tai H? Jos ei, tämä tarkoittaa, että olet muodostanut yhteyden, mutta nettiasetukset puuttuvat tai että ne on estetty.

Ratkaiset ongelman näillä:

- Mene Oma Saunalahteen ja tarkista, että sinulla on voimassa oleva mobiililaajakaista sopimus.
- Jos tämä on kunnossa, mene liittymät-kohtaan ja sieltä valitse puhelinnumero. Nyt muokkaat asetuksia - tarkista, että et käytä dataestoa kotimaassa.
- Jos tämäkään ei auta, mene puhelimen asetuksiin ja ystävällisesti tarkista, että APN on internet.saunalahti

Toivottavasti näillä eväillä pääset nettiin! Muistathan myös, että Saunalahden internetissä ei ole käyttökattoja eli voit surffailla vaikka saman tien niin paljon kuin vain haluat.

Mukavaa kesää datarajattoman mobiiliverkon parissa!
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
http://saunalahti.fi/tiedote/tiedote.php?index=4397
Oma nokialaiseni ainakin ilmoittelee nyt lähes päivittäin että Sim-kortin rekisteröinti epäonnistui. Itse silloin aina buutaan puhelimen, ja toimii taas normaalisti.
vaihdoin tänään uuden numeron...pojat sanoivat että toimii pian..vaihdoin sim-kortin ja tulee teksti rekisteröinti epäonnistui....ei verkkoa... mitä mä teen ???
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Käynnistä toosa uusiksi eli se luuri.

Osallistu keskusteluun