Vastattu

sim kortti


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Olisi kiva tietää mitähän mä oikein teen postissa saamallani sim-kortilla ja mihin minä sen laitan? Sain mailia jossa kehuttiin tämän olevan halvemman. Tossa lukee Mobiililaajakasita 4 G. Mikähän lienee? Mun Samsung Galaxy? Ja jos otan vanha numero katoaa? En edes tiedä sen kummemmin mikä nykyinen on? En tiedä sitäkään mitä etua tässä on. Jotain siinä mailissa taidettiin puhua 10 eurosta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wesson 4 elokuu 2015, 14:53

Asia on hoidettu Elisa chatissa. Otan kortin käyttöön. Muuten asia on selvä. Paha vaan että sitä sim-korttia on ylen vaikeeta saada paikalleen. Ei näy menevän millään. En edes tiedä onko siellä joku vanha ja millä sen pois saisi. No sattuu olemaan asiaa tonne kaupunkille, että voi poiketa Elisassakin.
Katso alkuperäinen viesti

56 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Se sim-kortti tuskin tuli sähköpostilla, ja tuskin myöskään ilman että olisit itse tehnyt tilausta.

Joten olisiko aihetta kannattanut miettiä ennen tilauksen tekoa?

(tosin tämä sama nimimerkki sai myös omagurun käymään pyytämättä, joten kai se on mahdollista että sim-korttejakin tipahtelee postissa ihan tilaamatta)
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Se tuli tavallisessa postissa joka piti oikein noutaa ja laittaa nimi alle. Tilasin tokkiinsa itse. Nyt vaan en tiedä mitä seuraavaksi. Kyllä tää on Samsungin numero. Se omaguru taas oli että en tiennyt että oon sellaisen edes tilannut! Olisi kai pitänyt sanoo ei.
Käyttäjätaso 3
Eli OmaGuru on vain tullut pyytämättä kotiisi?

"Se omaguru taas oli että en tiennyt että oon sellaisen edes tilannut! Olisi kai pitänyt sanoo ei."

Vai kysyttiinkö sinulta, että "Haluatko, että OmaGuru käy kotonasi?", johon vastasit "kyllä", kun olisi pitänyt sanoa "ei" ?

Mitä olet siis tilannut? Tai mitä oletit tilaavasi?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Siinä ei omagurusta puhuttu vaan asenatajasta.
Käyttäjätaso 3
Aivan, nehän ovatkin käytännössä sama asia. Ilmaiseksi ei toki kumpikaan käy.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Oisihan saanut tarkemmin kertoo kuka ja mikä se on. Keksustelu asiasta päättyy tähän.
Käyttäjätaso 2
Luitkohan ollenkaan mitä sähköpostissa lukee? Pelkän "edullisuuden" vuoksi ei ehkä kannata tehdä tilausta kun et edes tiedä mitä tilaat..
Käyttäjätaso 3
Selvä, vaihdetaan aihetta. Mitä siis halusit tilata, kun tilaus ei ollutkaan oikein?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
No mitä mun pitäätehdä? Miten säästyy 10 kuussa??=

 Netti mukaan lomalle – nyt kesähintaan vain Elisa Viihde -asiakkailleElisa Viihde -asiakkaana voit surffata kotinetillä rajattomasti, mutta välillä on mukava surffailla myös vaikkapa mökillä.

Tarjoamme sinulle nyt Saunalahden huippunopean 4G-mobiililaajakaistan (50 Mbit/s ilman käyttökattoa)  €/kk. Normaalihinta 19,80 €/kk; säästät siis lähes kympin kuussa! *)

Etu on tarjolla  ja voimassa . asti. Tilaa siis heti ja varmista, että netti seuraa mukanasi myös mökille!

Kesäisin terveisin,
Elisa Viihde

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Käski korjata "korostetut" virheet niin poistin ne ku en tienny mitä se korjaus tarkoittaa . Mustalal merkityt 10 e ja Elisa viihde jne.
Käyttäjätaso 3
Eli oletko saanut tarjouksen, joka on n. kympin edullisempi, kuin tuo normaalihinta?

Eli siis 10€/kk ? Sillä tavallahan säästät kympin kuussa, verrattuna siihen, jos ottaisit tuon 19,80€/kk-liittymän.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Eikö mulla olle jo joku liittymä? Siis mitä mun pitää tehdä että säästän 10 e kuussa?? Tai onko tää vain niille joilla ei liittymää ennestään ole??
Käyttäjätaso 3
Tuo on tarjous siis mobiililaajakaistasta, eli liikkuvasta internet-yhteydestä.

Jos sinulla on puhelinliittymä, ei tämä liity mitenkään siihen.
Käyttäjätaso 2
Säästät 10 euroa verrattuna tilaamasi 4G-yhteyden normaalihintaan, et siis säästä tilaamalla uutta tuotetta ja pitämällä nykyisen yhteyden. Mikäli nykyisessä tabletin mobiililaajakaistassa ei ole määräaikaa, voit irtisanoa sen ja ottaa tämän yhteyden käyttöösi. Jos tämä on siis edullisempi.
Olisikohan tässä tyypillinen ale-säästö eli, kun ostaa tarpeettoman tavaran suurella alennuksella, niin säästää.;)

Ilmeisesti wessonilla ei ole mitään laitetta, mihin tuon mobiililaajakaistan laittaisi.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Jaa tossa korttipaprussa lukee puhnumero ja Mobiililaajakaista 4 G . Onpa tuolla Oma Elisass aoikein kuvakin joka liittyy tähän puhnumeroon. vaan siitä kuvasta on mahdotonta päätellä mistä laitteesta on kyse. Kuten on mahdotonta selvittää mikä digiboksi tai vempele kulloinkin on Elisa viihteessä kyse. Siinä on olevinaan joku oisko puhelin josta lähtee kait ääniaaltoja tms. säteitä. Mikä vehje lienee? Se on Elisan vanha tapa arvuuttaa asiakkaittansa.
Käyttäjätaso 3
Aivan, mobiililaajakaistoilla on myös numeronsa, vaikkei niillä soitellakaan. Viestien lähetys kyllä onnistuukin.

Voisikohan myös olla hyvä idea tarkistaa asioita etukäteen?

Aivan, liittymä on mobiililaajakaista 4G,niin kuin siinä lukeekin. Jos olet tilannut sillä laitteen, on sillä myös oma sopimuksensa. tuo mobiililaajakaista on vain mobiililaajakaista, ei digiboksi tai vempele.

Oma Elisassa on myös kohta "Laitteet",josta näet erikseen laitesopimuksesi. Kätevää!

"Siinä on olevinaan joku oisko puhelin josta lähtee kait ääniaaltoja tms. säteitä. Mikä vehje lienee? Se on Elisan vanha tapa arvuuttaa asiakkaittansa." Ei taida Elisa olla arvuuttelija täällä.
Käyttäjätaso 2
Eiköhän tuo nimi mobiililaajakaista anna vinkkiä siitä, mikä tuote on kyseessä. Jos et itse tiedä, mitä tarkoittaa niin selvitä nyt ihmeessä ennen tilausta äläkä vaan hätiköi ja osta sikaa säkissä. Esimerkiksi Saunalahdelta löytyy hyvä kuvaus mobiililaajakaistan sisällöstä täältä. Kyseessä ei siis ole puhelimeen sopiva liittymä, jossa on viesti- ja puhelumahdollisuus.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Oma Elisa ilmoittaa että mulla on 2 laitetta. Chromecast ja Samsung Tab2 10.1 3 G. Puhelinnumeroita on peräti 3. Vaan mihin lienevät. Windows Phone on. Samsung Galaxylla voi peräti soittaakin. On tehty asiat ylen monimutkaiseksi. En oo saanut kirveelläkään hankittua itselleni jotain muuta kuin Saunalahti Kelpo. Aina tyssää johonkin. Tätä "edullista" 10 e en taida myöskään saada millään konstilla itelleni. Kun en aio laittaa korttia paikalleen kun ei tiedä säilyykö kaikkii vanhat viestit ja punro.
Käyttäjätaso 3
Aivan.

Eli jos sinulla on kaksi puhelinta, niin varmaankin niissä on nuo kaksi numeroa ja tuo kolmas on varmaankin tuo tilaamasi mobiililaajakaista. Toki se kannattaa vaikka tuohon Tab2-laitteeseen laittaa, ellei sillä ole jo liittymää?

Mikä tässä on monimutkaista?

" Tätä "edullista" 10 e en taida myöskään saada millään konstilla itelleni." Juurihan olet sen tilannut, on oma asiasi, jos et sitä laita mihinkään. Eihän sitä tuolloin olisi kannattanutkaan tilata, kun et aijo korttia mihinkään edes laittaa, vai mitä?
Käyttäjätaso 2
Onko elämä todella noin vaikeaa vai teetkö siitä vain itse vaikeaa? Tätä kannattanee miettiä. Ei ole Elisan vika, että olet pihalla omista asioistasi. Selvitä ne ensin, muut eivät sitä voi tehdä puolestasi.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Valitan tyhmyyttäni. Asia ei kiinnosta minua enää tippakaan. Maksan sitten kallista vaan kun ei halpaa saa.
wesson kirjoitti:
Valitan tyhmyyttäni. Asia ei kiinnosta minua enää tippakaan. Maksan sitten kallista vaan kun ei halpaa saa.

:smileyhuh:
Käyttäjätaso 3
Näinhän se menee, jos asioista ei jaksa etukäteen ottaa selvää.

"Asia ei kiinnosta minua enää tippaakaan". Silti pitää käydä mutisemassa täällä ja kun siihen reagoidaan, ei enää kiinnostakaan? Hohhoijaa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Oon jo vanha. Ei oo pää kuin partaveitsi. Täällä saa vain solvauksi aosakseen. Hyvästi!

Osallistu keskusteluun