Vastattu

sim korttiNäytä ensimmäinen kirjoitus

56 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Sitten kun tulee tänne puolisokee vanha mummeli neuvoja kysymään niin irvistelkää sille oikein urakalla. Sen sijaan että yksinkertaisesti neuvoo ilman typeriä kommentteja. Jatkossa kysyn suoraan Elisalta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
wesson kirjoitti:
Neuvoja voi vallan hyvin antaa ilman mitään lisähorinoita "tragikoominen tapaus" yms. vaan johan alkoi toimimaan. Jatkakaa vaan samalla linjalla niin ei tule kukaan neuvoja kyselemään. Hyvästi.

Ole nyt rehellinen ja kerro saitko toimimaan täältä saamilasi neuvoilla, jos et, niin kerrotko mitä teit , että sait sen toimimaan.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Käynnistin uudelleen niiku täällä sanoi. Ei sitä toki Elisassa vaivauduttu kertomaan. Toimii.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Puhuin tapauksesta, en henkilöstä. Ethän voi oikeasti itse olla sitä mieltä, etteikö tämä ketju olisi jo saavuttanut aika huvittavatkin piirteet?! Neuvoja on annettu vaikka kuinka paljon, vaan niihin ei pahemmin ole aikaa tuhlattu lukemalla. Aina olet yht'äkkiä taas ilmestynyt täysin uudella ongelmalla, noteeraamatta millään tapaa täällä sinua useinkin neuvoneita ihmisiä. Tämä ketju olisi voinut monellakin tapaa olla hyvin erinäköinenkin. Uskon, että aika monella turhautuminenkin jo tässä tänään tullut pariin otteeseen.
Mutta hienoa, että sait nyt asiat kuntoon. Tällä Palstalla ei sinun näkökulmastasi tainnut asiaan olla suurtakaan vaikutusta. Ehkä se kannattaa muistaa sitten seuraavallakin kerralla, kun jotain taas käyt ihmettelemään..
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Ei tartte ottaa pulttia jos täällä pyörii semmoinen hullu kuin minä!
Käyttäjätaso 3
"Sitten kun tulee tänne puolisokee vanha mummeli neuvoja kysymään niin irvistelkää sille oikein urakalla. Sen sijaan että yksinkertaisesti neuvoo ilman typeriä kommentteja. Jatkossa kysyn suoraan Elisalta."

Jos se on puolisokea, irvistely on turhaa.

Osallistu keskusteluun