Kysymys

Sim kortti ei yhdisty verkkoon

  • 19 elokuu 2015
  • 7 kommenttia
  • 915 katselukerrat

Kirjoitin eilen myös tänne ja kyselin onko puhelimessani joka on Elisalta tilattu kuukausi maksulla ilman sim korttia mahdollisesti jokin esto että en voi käyttää ulkomaista liittymää (usassa olen siis), mutta ei pitäisi kuitenkaan olla. Kuitenkin monesta yrityksestä huolimatta (Verizon) liittymä ei yhdistä minua verkkoon kuin satunnaisesti muutamaksi sekunniksi. Onko minkään laisia ehdotuksia että pitääkö soittaa suomeen teidän asiakas palveluun vai pitäisikö kokeilla toista liittymää?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mitä taajuuksia se puhelin tukee?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kyseessä taisi olla Iphone 6, jonka kansainvälinen malli (A1549) tukee kyllä kaikkia tarvittavia taajuuksia. Tuossa voisi kokeilla puhelimen nollausta ja sen jälkeen käyttöönottoa tuo Verizonin sim sisällä.
Pitää kokeilla tänään tuota, jos ei toimi niin pitää yrittää toista liittymää. Ja kyseessä Iphone 6+ Juu
Käyttäjätaso 3
Onko puhelimen palveluasetukset operaattorilta, tai mahdolliset maa-asetukset kunnossa? Onko Verizonilla liittymää joka toimii myös ilman niiden omaa puhelinta, vai vaatiiko se operaattorilukitun puhelimen?
Käyttäjätaso 3
Muuten, tuossa eilisessä keskustelussa linkittämässäni listassa ei Verizonia ole tuossa sinun puhelinmallisi kohdalla. Kun kelaat sivua alaspäin, näet listan USAn operaattoreista jotka puhelintasi tukevat, eikä tosiaan Verizon kuulu niihin. Puhelimesi malli oli tuo A1524.

http://www.apple.com/iphone/LTE/ 
Okei eli siis seuraavaksi täytyy lähteä johonkin kyseisistä operaattoron liikkeistä? Varmistaakseni vielä siis että kyseisiä ovat Chariton Valle,y
Chat Mobility ja Illinois Valley Cellular
Iidaeee kirjoitti:
Okei eli siis seuraavaksi täytyy lähteä johonkin kyseisistä operaattoron liikkeistä? Varmistaakseni vielä siis että kyseisiä ovat Chariton Valle,y
Chat Mobility ja Illinois Valley Cellular
Nuo kaikki kolme ovat listalla.

Listassa kyllä on myös tämä tieto:

"Models A1586 and A1524 also support LTE networks listed for models A1549 and A1522."

joten Verizonkin pitäisi olla tuettu.

Osallistu keskusteluun