Kysymys

Soitonsiirto totaali liittymässä

  • 7 marraskuu 2009
  • 7 kommenttia
  • 1579 katselukerrat

Mites maksaako totaali liittymässä soitonsiirto?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
En tiedä millaiseen numeroon siirrät niin tässä yleisesti:

Saunalahden liittymissä soitonsiirto toiseen Saunalahden liittymään on maksuton, muihin liittymiin soitonsiirto on hinnaston mukainen puhelun hinta.

Mites, joko pääsitte muksun kanssa yhteisymmärrykseen uudesta liittymätyypistä?
No kyselin tuota vain kaverin puolesta kun uusi totaali käyttäjä ja kysyi että jos tekee siirron soneran numeroon niin kuuluuko 3000min vai meneekö eri maksu.

Ja siihen tytön asiaan niin nyt hänellä on se 20 euron raja siinä viestix liittymässä, ja kiitos hyvistä vastauksista hyvis, sillä selvisi vastauksistasi monta asiaa joka oli epäselvää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eipä mitään. Tulee itsellekin selvitettyä asioita kun pohtii ja vastailee. Siis Totaalissa sisältyy tuohon 3000 minuuttiin ne soitonsiirrot Soneran liittymään.

Vieläköhän muuten Saunalahdella olisi niitä Asikaspalveluhenkilöstön paikkoja avoinna.... ::) Jos ei muuten niin vaikka oppisopimuksella.
Käyttäjätaso 4
Miten on soitonsiirto Eliitti -liittymissä Elisan liittymiin?

Meneekö 3000 min/kk potista vai meneekö suoraan rahakorvaus?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hinnastossa lukee näin:

Soitonsiirto muualle kuin Saunalahden GSM-liittymään :
siirron tekijälle sama kuin kyseisen liittymän puheluhinta vastaanottavaan liittymään


Eli tuon mukaan sisältyy pottiin.

Oletko muuten harkinnut vaihtaa liittymätyypiksi Eliitti+? Siinä kuukausimaksu on euron vähemmän mutta mainosviestejä tulee muutama kuukaudessa, mielestäni ei kuitenkaan häiriöksi asti.
Käyttäjätaso 4
Testasin asian.

Laiton Saunalahden liittymästä (Eliitti 3G) soitonsiirron Elisan liittymään. Soitin sitten Saunalahden liittymään, jolloin puhelu soi Elisassa.

Oma Saunalahden mukaan tuona päivänä ei ollut yhtään puhelua, eikä pakettiminuutitkaan ole vähentyneet. Mielenkiintoista.

Ja kyllä, puhelu oli käynnissä oli 1,5 minuuttia, joten ei ollut siitä kyse, että puhelu olisi ollut liian lyhyt tai jäänyt muodostumatta kokonaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Entiseen tapaan täytyy todeta, että puheluerittely ei ole sama kuin lasku. Laskun muodostumisen yhteydessä ajetaan tarkistusajoja. En sitten tiedä, tuleeko tuo mainitsemasi puhelu erittelyyn siinä vaiheessa ns 0-hintaisena.