Vastattu

Sopijan vaihto latausliittymässä

 • 3 joulukuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 901 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eli onko nyt niin, ettei latausliittymässä voi vaihtaa liittymän omistajaa? En oikein mistään löytänyt selkeää tietoa tästä.

Itse omistan kaksi latausliittymää, joista toisessa käyttäjänä on avopuolisoni. Haluaisin saada tuon hänen liittymänsä hänen omiin nimiinsä. OmaSaunalahdessa on numeron alla heti merkintä "Ei voi siirtää", ilman sen kummempia selityksiä. Tai taisi siinä olla yleissopivana ehdotuksena jotain tyyliin "jos liittymää ei voi siirtää, se voi johtua siitä että liittymä on henkilökohtainen tai suljettu." Mikä tuo "henkilökohtainen liittymä" edes on? Eikö kaikki liittymät ole henkilökohtaisia (pl. yritysliittymät)..
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Tiude- 4 joulukuu 2015, 09:15

Hei 
 • ?  Tässä tilanteessa sopijaa ei voida vaihtaa liittymäsopimuksen vuoksi. Latausliittymien omistajuutta kun ei ole meillä mahdollista muuttaa. :(
 • Katso alkuperäinen viesti

  5 kommenttia

  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Hei 
 • ?

  Tässä tilanteessa sopijaa ei voida vaihtaa liittymäsopimuksen vuoksi. Latausliittymien omistajuutta kun ei ole meillä mahdollista muuttaa. :(
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Ok, kiitos vastauksesta

  Mitenkäs, onko mitenkään mahdollista erottaa niitä kahta omistamaani liittymää jotenkin niin, että toiselle liittymälle olisi toiset tunnukset? Eli että voisin tälle käyttäjälle antaa oikeudet ja tunnukset muokata liittymäänsä miten haluaa, mutta ettei hänellä samalla kuitenkaan oli oikeuksia tähän minun liittymääni.
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
 • ?

  Valitettavasti  asiakasnumeron muutos olisi siihen ainut keino, mutta sekin on estettynä. Asiakasnumeron muutos kun hoidetaan käytännössä samalla metodilla kuin sopijan vaihtaminen. 
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  kö latausliittymän voi siirtää takaisin vaikka Tele Finlandiin ja hoitaa sopijanvaihto siellä?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +1
  Miksiköhän tästä(kin) on pitänyt tehdä näin kovin hankalaa? Latausliittymätyypissä operaattorilla on kuitenkin kaikki tiedot valmiina, eikä liittymän omistaja ole tuntematon kuten prepaidissa.  Onneksi on tuo hpgurun mainitsema keino siirtää numero ensin toiselle operaattorille. Tehdä omistajanvaihto siellä, palata sitten takaisin. Turhia kuluja molemmille operaattoreille. 

  Osallistu keskusteluun