Vastattu

Tallennetun tiedon sijainti puhelimessa

  • 19 October 2015
  • 1 kommentti
  • 7311 katselukerrat

Mistä tiedän onko esim yhteystiedot tallennettu puhelimeen vai sim-kortille? Minulla on Samsung Galaxy S4 mini. Nehän pitää ymmärtääkseni olla tallennettuna puhelimeen numeronsiirron yhteydessä kun operaattori vaihtuu? Minulla siirtyy tänään Tele Finlandilta Elisalle (Saunalahti).
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 19 October 2015, 10:36

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Sinulla on siis Android?

Mene puhelinlistaan ja jos näet kuvakkeen vieressä G, niin numero on Googlen pilvipalvelussa. Jos et näe mitään kuvaketta, numero on puhelimen muistissa ja jos näet SIM-kortin, numero on SIM-kortissa. Jos tykkäät Androidista ja se on myös tuleva puhelimesi, numerot kannattaa siirtää Googlen pilveen näin ne siirtyvät myös laitteesta toiseen. Siis vaikkapa varapuhelimeenkin, jossa Android.

Jos haluat siirtää kaikki numerot pilveen/sim-kortille/puhelimeen, mene puhelinluetteloon. En tarkoita sitä paperista xd Paina asetuspaniketta, hallinnoi yhteystietoja, tuo/vie. Vaihtoehtona voi olla esim. TUO SIM-kortilta. Tämä riippuu kuitenkin Android-versiosta myös, mutta ainakin vanhoissa malleissa kuvakkeet näkyi soittajan vieressä. Täsäs LG:ssä Android 5:lla ei kuvakkeita näy ja yhteystietojen siirtokin näkyy olevan suppeampi.

Jos vaihtoehtoa ei ole siirtämään yhteystiedot Googleen, vie ne vaikkapa tiedostona muistikortille ja siirrä Googlen Yhteystiedot-palvelussa https://contacts.google.com/u/0/preview/all tuontitoiminnolla sinne. Tämän jälkeen Android synkronoi ne. Voit sitten poistaa vanhat yhteystiedot, jos esiintyy tuplia. Oletuksena Google tallentaa yhteystiedot omaan pilveen eli niitä ei ole SIM-kortilla/puhelimessa. Jos joskus vaihdat puhelimen käyttöjärjestelmää, samaisella sivulla on myös vientitoiminto.

Yt 🙂