Kysymys

Tarjousviesti numerosta 18588

  • 16 elokuu 2017
  • 7 kommenttia
  • 4977 katselukerrat

Miten nämä viestit saa lopetettua?
Aina kun puhelimen avaa (on yöt suljettuna) tulee tämä puhelimeen (Huawei P 😎, tiedän että viesti sisältää jotain asetuksin mutta kun koitan avata sen niin se vain katoaa, kunnes seuraavana aamuna se taas siellä kummittelee. Netti toimii puhelimessa kun sitä tarvitsen, kuvaviesteja en lähettele eikä niitä minulle tule.
kaiken kaikkiaan ärsyttävä ominaisuus joka tuli kun vaihdoin Saunalahden liittymään, tuliko tehtyä moka?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Tarttis, ja tervetuloa palstalle! Nuo lienevät tosiaan asetusviestejä, kannattaa viestiasetuksista tarkistaa että siellä on viestikeskuksen numerona +358451100100. Jos siellä on väärä numero, ei keskus välttämättä saa tietoa että viesti tuli sinulle perille, ja yrittää lähettää sen uudelleen.
Numero oli ihan jotain muuta kun yllämainittu. Laitoin tuon numeron, mutta edelleen viesti tulee, eikä aukea vaikka miten koittaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tarkista varmuuden vuoksi ettei viestimuisti ole täynnä, ja käynnistä laite uudelleen. Ehkäpä sillä tokenisi.
Ei auta
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kuulostaapa oudolta, viime kädessä tehdasasetusten palautus voisi auttaa, tietty ennen sitä kannattaa yhteystiedot ja kuvat yms. varmuuskopioida esim. Google-tilille, tai iCloudiin jos on Applen laite kyseessä. Ne nimittäin herkästi katoavat jos laitteen palauttaa tehdasasetuksille.
Tehdasasetusten palauttaminen lopulta auttoi
Tarjousviestit-sovellus näyttää tarvitsevan oikeudet puhelimen käyttöön. Minulla viestit välähtivät näytölle samoin kuin edellä. Oikeuksien lisääminen asetuksissa auttoi, minkä jälkeen viestit jäivät näkyviin, ja ne pystyi aktivoimaan yksitellen, eikä niitä enää sen jälkeen tullut uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Osallistu keskusteluun