Kysymys

Tarkka 2g

  • 20 heinäkuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 922 katselukerrat

Riittääkö tuo kyseinen yhteys perus whats apin ja fb messengerin käyttöön, ei viitsi maksaa huonosta 4g yhteydestä tuplana. kun se ei toimi kattavasti niin kuin telkkarissa huijataan.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minulla se riitti kyllä Whatsapp'n ja Messengerin käyttöön viestien osalta, mutta ei puheluiden. Myöskin kuvien, saati videoiden, kanssa homma jumitti jo melko pahasti. Netin selailu onnistui "kevyemmillä" sivuilla ihan ok, mutta vähänkin raskaampaa joutui jo odottelee huomattavan kauan. Karttasovellutukset toimi keskusta-alueilla jotenkuten, mutta navigaattorina oli aika turha yrittää käyttää vähänkään nopeammassa vauhdissa.
Onhan sinulla välimuotoisena vaihtoehtona vielä 21M:n 3G-yhteys. Tulisi halvemmaksi kuin mikään 4G. Ja kuitenkin huomattava parannus nettinopeuksiin verrattuna siihen ~250ktps!

edit: siinä missä Messenger vielä skulaa hitaammalla yhteydellä, niin itse Facebookin selailu on jo turhauttavaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Aika hyvin tuossa tulikin jo kommenttia asiaan aiemmin. Itse pärjäsin aikoinaan 0,5M liittymällä, mutta sillä en puhunut whatsapissa jne. mutta perus asioita pystyi tekemään kun malttoi. Nyt on 2M nopeus ja se on riittävä suurimpaan osaan. Sen kuitenkin sanon että jos kännykkäni olisi 4G niin varmaan minulla olisi myös 4G liittymä silloin. Katson nimittäin videoita aika paljon ja siihen ei tuo 2M myöskään ole kovinkaan kummoinen.
  • Osallistu keskusteluun