Vastattu

Tekstiviesti Iso-Britanniaan

  • 11 November 2017
  • 5 kommenttia
  • 2927 katselukerrat

Hei,
Sain uusimman laskun, ja siellä oli 1kpl tekstiviesti lisälasku. Tekstiviesti oli laskun mukaan lähetetty Iso-Britanniaan lokakuun 29 pv ja maksoi minulle 0,19 e. Ongelma on se, etten ole lähettänyt tekstiviestiä tuolloin enkä ikinä Iso-Britanniaan. Puelimessanikaan ei tekstiviestiä näy. Mitenköhän tätä lähdetään selvittämään? Periaatteessa haluaisin selvityksen, jotta tuollaisia ”haamuveloituksia” ei enää tulisi.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi bambuvembu 11 November 2017, 18:30

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Applen puhelin lähettänyt viestin "kotiin"? Liittyy kai jotenkin iMessageen.
Eikös sekin pitäisi Iphonessani näkyä?
Ei. Tuolla viestillä iPhone aktivoi iMessagen ja se lähetetään (ja vastaus siihen vastaanotetaan) täysin käyttäjältä piilossa, eikä viesti siis näy muiden tekstiviestien seassa. On sinällään ihme ettei operaattorit tuosta tiedota kun tuo yhden viestin veloitus aiheuttaa tasaisesti ihmettelyä kaikkien operaattoreiden kohdalla.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siihen puhelimen näytölle tulee viesti, jossa kerrotaan, että operaattori voi veloittaa iMessagen aktivointiviestistä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12
Vastaaviin haamutekstiviesteihin voi törmätä myös Android-maailmassa, mutta se riippuu täysin laitevalmistajasta, lähettääkö mobiililaite tekstiviestejä ulkomaille. Esimerkiksi Xiaomin laitteissa tekstiviesti ulkomaille lähtee, kun uusi tai jo olemassaoleva laite aktivoidaan Xiaomi-tilille. Asiasta esitetään kuitenkin varoitus laitteen ruudulla ja laitteen käyttäjältä edellytetään toimenpiteitä ennen kuin tekstari ulkomaille lähtee.