Kysymys

Teskstari tilaus ei toimi

  • 29 elokuu 2008
  • 3 kommenttia
  • 1371 katselukerrat

Yritettiin kuukausi sitten tekstarilla vaihtaa Soneralta Saunalahdelle. Tuli hyväksymisviesti, mutta ei SIM-korttia eikä muutakaan. Soitettiin sitten asiakaspalveluun. Jonotettiin ja kuunneltiin huonoa musaa n. 10 minuuttia. Asiakaspalvelusta vastaa naisääni, jolla on edellisen puhelun paperit vielä sekaisin. Odotellaan papereiden järjestelyä.

Päästään asiaan. Ei Soneran liittymää voi vaihtaa Saunalahdelle tekstiviestillä. Siis, anteeksi mitä?  ??? Mutta sivuillahan lukee niin:

"Vaihda liittymää helposti tekstiviestillä!

Tilaa Saunalahden Ykkönen, Saunalahti GSM, Saunalahtelainen tai Tekstari-liittymä yksinkertaisesti lähettämällä tekstiviesti numeroon 18586. Tekstiviestillä tilattaessa liittymässä ei ole avausmaksua!

Saunalahti hoitaa kaikki siirrosta aiheutuvat muutokset vanhan operaattorisi kanssa. Saat vahvistuksen numeron siirron varmistumisesta tekstiviestillä.
Huom. Älä itse irtisano vanhaa sopimustasi, koska sen jälkeen et omista numeroa enää etkä voi vaatia sitä itsellesi vanhalta operaattorilta!"


Naisääni kertoo, että hän voi tilauksen tehdä koneeltaa, mutta se maksaa jotain kolmosella alkavia dollareita. Netin kauttakin tilauksen voi tehdä itse - ilmaiseksi. Niin, jos se nettitilaus toimii yhtään paremmin kuin tekstaritilauskaan.  :-

Nöyrtyneinä Saunalahden palvelun tasokkuuteen lopetamme puhelun ja suuntaamme nettiin. Täytämme loputtomat lomakkeet ja jämähdämme tunnistautumiseen. Yhteisen pankkitilin omistajina Solo-tunnukset ovat väärän henkilön nimissä. No kai tästä tunnistautumattomana tilailusta tulee vielä lisälaskua.

Että se siitä nopeasta ja ilmaisesta tekstaritilauksesta. Aikaa se ainakin tuhlaa ja turhasta asiakaspalvelusoitostakin lasku vielä tulee!  😠

3 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Tosissako vielä tämän jälkeenkin olet aikeissa vaihtaa sauniksen asiakkaaksi ???

Tosissako vielä tämän jälkeenkin olet aikeissa vaihtaa sauniksen asiakkaaksi ???


Katsotaan nyt tämä kamppailu vielä loppuun. Jos ei onnistu, niin sitten DNA:n huomaan. Ei se silloin ainakaan voi Saunalahtea huonompi olla - mikä ei tosin vastaa aiempaa käsitystäni. Mutta mitäpä me Ykkösen köyhäilijät Saunalahdelle merkitäänkään... enemmän meistä varmaan tulee tappiota kuin voittoa. Sinänsä ymmärrän suhtautumisen täysin.
Käyttäjätaso 2
Yhteisen pankkitilin omistajina Solo-tunnukset ovat väärän henkilön nimissä. No kai tästä tunnistautumattomana tilailusta tulee vielä lisälaskua.


Ei kai siitä mitään lisälaskua tule, mutta SIM-kortti tulee kai kirjattuna kirjeenä joka haetaan postista.

Osallistu keskusteluun