Kysymys

Tiettyyn puhelinnumeroon ei saa yhteyttä

  • 20 April 2018
  • 3 kommenttia
  • 10313 katselukerrat

Vaimolla puhelimena Samsung A3, Saunalahden liittymä. Ystävänsä numeroon soittaessaan tulee toistuvasti ilmoitus että "kyseinen numero ei ole käytössä". Kuitenkln ko. ystävä pystyy soittamaan normaalisti vaimolle, tekstiviestit menevät läpi ja ystävän nimi näkyy tulevissa puheluissa. Testattu minun kahdella puhelimella (Saunalahti ja Tele Finland) ja puhelut menevät läpi ystävälle. Ystävä sanoo että mitään estoa ei olisi päällä.

Missä ihmeessä vika kun muiden vaimon yhteystietojen kohdalla tällaista ei ole ilmennyt?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Tämä on varsin mielenkiintoinen ongelma.

Tässä voisi kokeilla vaihtaa vaimosi SIM -kortti toiseen puhelimeen ja testata uudelleen. Näin voidaan sulkea pois soittavan pään puhelimen liittyvä ongelma. Lisäksi SIM -kortti kannattaa vaihtaa uuteen. Näin ei myöskään se ole enää ongelman aiheuttaja.

Vastaanottavan pään olisi hyvä tarkistaa oma puhelimensa, ettei siellä tosiaan ole mitään numerokohtaisia estoja mennyt vahingossa päälle. Myös hänen päässään SIM -kortin vaihtoa voisi kokeilla.

Joissain tapauksissa tehdasasetusten palauttaminen molempien puhelimeen saattaa auttaa sekin.

Itseasiassa omalla puolisolla on vastaavaa ongelmaa isänsä kanssa. Eli puolisolta lähtevät puhelut eivät mene perille hänen isälleen lainkaan. Sen sijaan hänen isänsä voi soittaa puolisolleni. Whatsapp ja Facebook -puhelut sen sijaan toimivat moitteetta molempiin suuntiin. Appiukon puhelin on tarkistettu, siellä ei estoja ole. Kyseinen puhelin on myös palautettu tehdasasetuksiin, ei vaikutusta. Ongelma alkoi hiukan sen jälkeen kun appiukko otti käyttöön toisen puhelimen, ilmeisesti iPhonen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12
SIM-kortin vaihto ei auta mitään! Minulla ollut samanlainen tilanne Huawei P10 Plus puhelimen kanssa ja paljastuikin, että vika oli Huawei ID tunnuksessa. Piti tehdä uusi ja kirjautua sillä ja sitten kirjautua ulos ja takaisin vanhalla Huawei ID tunnuksella niin sitten alkoi taas normaalisti toimimaan.

Minulla oli aluksi myös huollossa puhelin tämän vian vuoksi ja SIM-korttikin uusittiin, mutta kumpikaan ei silloin auttanut, joten otin yhtyettä puhelimen valmistajan asiakastukeen ja sitä kaiutta sain ohjeet jotka ratkaisivat ongelman.

Uskon, että sama on Samsung ID:ssä jos Samsungilla sellainen on erikseen myös käytössä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12
Myöskään estoja ei kummallakaan ollut eikä myöskään tehdasasetusten palautus silloin auttanut, ainostaan tuo Huawei ID juttu auttoi, kun kirjautui ulos ja teki uuden ja kirjautui silläkin ulos ja sisään takaisin vanhalla.