Töykeä/epärehellinen liittymämarkkinointi

  • 11 joulukuu 2018
  • 19 kommenttia
  • 1978 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Olen nyt kyllä perin tyytymätön tähän Elisan liittymämarkkinointiin. Moin asiakkaille tarjotaan sitä 2,90 perusmaksulla olevaa saalistusliittymää. Puhelu- ja tekstiviestihinnat siinä ovat huomattavasti Moita kalliimpia (vaikka töykeästi ja aggressiivisesti käyttäytyvät myyjät usein väittävät Moin puheluhinnoiksi jotain aivan muuta kuin mitä ne ovat), joten todellinen hintaero jää todella vähäiseksi. Siinä on toki "rajaton" (joskin Moin liittymää hitaampi) datapaketti, joka sekään ei minun tapauksessa oikein käy syyksi vaihtamiselle, kun dataa menee vain pari gigaa kuussa.

Puhelinmyyjät ilmeisesti nykyisin pysyvät pääosin totuudessa, kun puhelinmyyntiä valvotaan, mutta feissarit näköjään voivat lasketella melkoista luikuria.

Jos Elisalla nyt on ylimääräistä rahaa, jota ei jostain syystä voida tai haluta maksaa sijoittajille osinkoina, niin ne voisi käyttää mieluummin vaikka kiinteän verkon parantamiseen kuin tällaisiin julkisuusstuntteihin.

P. S. Mitä mahtaa olla tarkoitus tehdä sitten, kun kilpailija on savustettu ulos markkinoilta? Nousevatko kolmen ison operaattorin hinnat entistäkin korkeammiksi, vai huudetaanko veronmaksajia apuun? Olisko aika myöntää, että se "ei ikinä typerää datakattoa" -kampanja oli suuri virhe...

19 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En voi hyväksyä tällaista markkinointia, siksi olen harkinnut siirtymistä Moille, jossa en maksaisi turhasta. Valitettavasti Moin verkon omistava operaattori tarjoaa vaihtajille tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä. 12,90 eurolla rajaton 50M, EU ja rajattomasti puhetta sekä viestejä.

Tästä on vaikeaa kieltäytyä, koska maksan jo nyt samaa hintaa vain megan liittymästä ja puheesta sekä viesteistä käytön mukaan EU-datalla peruskäyttöön. Mitä voit tehdä?

Älä siirrä liittymää Elisalle ja sano se näin - olet tyytyväinen siihen mitä jo on - eikä mikään voi enää muuttaa sitä. Jos en huomioi kuukausittaista Google Musiikkia tiedonsiirrossa n. 9 Gt, lopullinen käyttö on vain 1-2 Gt sisältäen kaiken muun. Miksi maksaisin kenellekään megasta edes 9,90 euroa kuukaudessa, jos voisin saada 6 eurolla sata megaa ja vielä EU-dataakin.

Google Musiikin maksullisen version saa kuitenkin Offline-tilaan.

Liian moni Moilta siirtyy Elisalle säästääkseen muutaman euron, mutta samalla ei tule ajatelleeksi, että tulevaisuudessa tämä voi kostautua. Se voi kostautua vuoden, kolmen tai viiden kuluttua, jolloin Moita ei enää ole ja tämä samainen Elisan asiakas pääsee maksamaan oikein kunnolla säästönsä moninkertaisina takaisin. Hienoa, että järki pelaa sinulla.

Nyt soi Rob Mayth - Heart To Heart (Original Mix).
Käyttäjätaso 5
Itse siirryin Moi:lta osittain Elisalle. En saanut Elisalta "saalistuspuhelua" vaan vaihto johtui ihan teknisistä syistä. Asuinpaikassani Elisalla on huomattavasti parempi verkko kuin kilpailijoilla. Mutta kyllä Moi:n verkko-operaattori osaa saalistuksen siinä missä Elisakin. Minulle soitti Moi:n verkko-operaattorin liittymämyyjä ja tarjosi "yhteistyön merkeissä" 5,90 liittymää, jossa rajaton 50M netti ja puhelut ja viestit 0,1 snt halvemmat kuin Moi:lla. Kysyin mitä tämä yhteistyö on, niin vastaus kuului että toimivat samassa verkossa. Verkko-operaattori todennäköisesti rikkoi lakia kaupatessaan liittymään minulle, kun soitti salaiseen numerooni. Mistähän se verkko-operaattori tiesi minun salaisen numeroni?
Moi kyllä vaikuttaa olevan piikki lihassa muille operaattoreille. Moi:lle jäi riistakameran liittymä ihan tukemaan heidän liiketoimintaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Itse siirryin Moi:lta osittain Elisalle. En saanut Elisalta "saalistuspuhelua" vaan vaihto johtui ihan teknisistä syistä. Asuinpaikassani Elisalla on huomattavasti parempi verkko kuin kilpailijoilla. Mutta kyllä Moi:n verkko-operaattori osaa saalistuksen siinä missä Elisakin. Minulle soitti Moi:n verkko-operaattorin liittymämyyjä ja tarjosi "yhteistyön merkeissä" 5,90 liittymää, jossa rajaton 50M netti ja puhelut ja viestit 0,1 snt halvemmat kuin Moi:lla. Kysyin mitä tämä yhteistyö on, niin vastaus kuului että toimivat samassa verkossa. Verkko-operaattori todennäköisesti rikkoi lakia kaupatessaan liittymään minulle, kun soitti salaiseen numerooni. Mistähän se verkko-operaattori tiesi minun salaisen numeroni?
Oletko ollut aiemmin ko. operaattorin asiakas?

Oliko numero aiemmin jollakin toisella joka oli kyseisen kolmen kirjaimen operaattorin asiakas? Oletko osallistunut arvontaan? Onko sinulla muuta asiakkuutta ko. firmaan tai edes jokin lisäpalvelu esim. DNA TV? Sitä kautta numerot ym. vuotavat myyntitykeille.

Minä olen kampanjoinut sinne jo pitkään, ettei minulle saa DNA:lta soittaa, vaikka olen asiakas - koska haluan itse ottaa yhteyttä kun tarvitsen tarjouksen yms. Vuosi sitten soitti törkeä myyjä, joka piti minua tyhmänä, kun en ottanutkaan sitä tarjousta vuoden jatkolle, vaikka hän alensi hänen mielestään parhaan liittymän hintaa 8 euroa! No olihan se peräti 50 senttiä edelleen kalliimpi kuin silloisen liittymän kampanjahinta...

Törkyhinnoista on varaa laskea, ja puhelu lopultakin päättyi, kun hän ymmärsi mitä tarkoittaa EI. Mutta siinä meni kamalasti niin minun kuin myyntitykin aikaa kun hän olisi voinut yrittää myydä sitä samaa liittymää jollekin toiselle, joka sitä olisi ehkä tarvinnut.

Kai ne siellä älysi, että Moi saa asiakkaita REHELLISESTI, tarjoamalla kaikille saman hintaan ja nyt yrittävät savustaa pois myös siellä verkko-operaattorin toimesta, jossa Moi on.
Käyttäjätaso 5
Olen ollut ja olen ko. operaattorin a(a)siakas. Mutta myyntipuhelun aluksi myyjä kertoi kampanjasta Moi:n asiakkaille yhteistyön merkeissä. Sanallakaan ei mainittu aikaisemmasta asiakkuudesta. Eli kampanja oli kohdistettu nimenomaan Moi:n asiakkaille. Ja olen kieltänyt puhelinmarkkinoinnin ko. operaattorilta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kielsin minäkin, mutta niitä tulee silti, asiakkuuden hoitoa kuulemma kun yritetään tuputtaa huonompaa tarjousta verrattuna mitä muualta saa / numeronsiirrolla.

Elisaltakin tosin jo soitettiin, viime kuussa kun avasin laajakaistan 2 kk sitten siitä, kysyttiin miksen avannut Viihdettä samalla. Tarjosi sitä, ja kysyi mihin hintaan sain sitten kaapelimodeemin 50M, siis puhelinmyyjä ei näe tätä tietoa?! Kun sanoin että maksan vuoden ajan 20 € kk, niin ihmetteli... että ei hän voi siihen Viihteellisenä sitä antaa, no miksi edes soitti. Yritti toki samalla kysellä mikä puhelinmalli minulla on ja sitä kautta puhelu eteni operaattoriin. Tätä ei lain mukaan saa kysellä, paitsi jos asiakas haluaa keskustella puhelinasioista. Lopulta todettiin, ettei siirtoa voi tehdä, koska olen määräajassa DNA:n kanssa naimisissa huhtikuuhun 2019 ja hän lupasi palata keväämmällä liittymävaihdon merkeissä paremmalla tarjouksella.

Tammikuussa DNA:n mukaan voi sopimukselle jo tehdä jatkokampanjaa.

Minä kuitenkin ajattelin siirtää numeron ja saada sitä kautta parempi tarjous.
Käyttäjätaso 5
Kyllä mullekkin on joku vuosi sitten soitettu asiakkuuden hoito-puheluita. Kohteena oli iankaikkisen vanha tabletin päiväveloitteinen 3G-liittymä, ei tullut kauppoja.
Käyttäjätaso 3
Muutettiin raumalta ylivieskaan, niin.... dna jo perään soitteli et liittymää osteleen, muuttokuoman kans olin menos, että kiiru oli heillä. Oli dnan kaapeli netti jonka sanoin irti, koska ei yliviskassa sellasia ylellisyyksiä ole.

16 adsl, tai sitten mobiili on vaihtoehdot. No mobiilin sain toimiin aikalailla kohtuullisesti.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
tuolla foorumeilla on juttua että elisan 2.90€/kk moi-mobiilin nirhaus tarjoukset ovat palanneet, tosin 1Mbit/s nopeutena ja pitää vähän vääntää myyjien kanssa.

salainen numero ei välttämättä estä koska jotkin tiedot ovat julkisia, esim palvelu-operaattori. http://siirretytnumerot.fi . salainen numero voi olla muutenkin huono tapa estää tele-markkinointia.

nykypäivänä katsellaan enemmän kk-maksuja kuin yksikkö-hintoja, onhan minun pääliittymässä 9c/yksikkö hinta ja vielä alkavalla minuuutilla.

elisa ilmeisesti on päättänyt tuhlata...siis investoida moi-mobiilin tappamiseen ja todisteet viittaa että jatkuu vaikka näytti pientä laantumista. muutama miljoona ja parin vuoden päästä voidaan korottaa hintoja..eiku yhtenäistämään ja selkeyttämään liittymiä asiakkaiden pyynnöstä. sitä kyllä en tajua miksi tuo verkko-opraattori dna on lähtenyt tuohon savustus operaatioon. minun arvio, joku on menettänyt dna:n budjeti osastolla järkensä. moi-mobiili on kuitenkin maksava asiakas dna:lle, pointti on että dna voisi vain korottaa verkkohintoja. (cubio:lta tuli aika katkeraa kommenttia elisasta muutama vuosi sitten.)

itse ennustan hintojen nousua oli moi-mobiili tai ei.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Juuri nyt kannattaa tehdä määräaikaisia sopimuksia, mutta ehtojen on oltava kunnossa, muuten niitä voidaan nostaa. Minä palaan peruspuhelimeen, jos taksat nousevat entisestään. Jo nyt ne ovat kipukynnyksellä, varsinkin normaalihintaan, reilusti ylikin sitä kynnystä.

Määräaika suojelee hintaa puolin ja toisin. Ilman sitä hintaa voidaan korottaa.

Yhtenäistämisen nimissä. Koska Elisa voi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Määräaika ei suojele eikä estä yhtään mitään,jos operaattori haluaa hinnat muuttaa, niin kyllä se muuttaa ja siinä tulkitaan niitä pienellä präntättyjä kohtia juurikin asiakkaan vahingoksi. Aina löytyy syy, niin se vaan menee loppupeleissä.
Jännä, kun menee jenkkilään rajattomasta liittymästä maksat maltaita (varmaan voi olla kamppiksia, mutta anyway), mutta Suomessa napistaan centeistä.

Tätä en sano pahalla ja ketään operaattoria ja käyttäjää mollaamatta, mutta edelleen selvitään kyllä aika helpolla ja halvasti 🤔
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä Suomessa olisi varaa laskea mobiililiittymien hintoja.

Operaattorit vain rahastavat EU-sopimuksien varjolla, että pitäisi roamata kotimaan ehdoilla, tietyin rajoituksin. Haetaan poikkeuslupaa ja sitten kumminkin nostetaan hintaa???

Kun poikkeuslupaa haettiin, Telia, DNA, Elisa, meille luvattiin että tämän takia hintojen korotuspaineet väistyvät ja suomalaiset voittavat. Mutta mitä kävikään? Elisa ja DNA, Telia ja muut frendit. Ovat nostaneet useiden puheliittymien hintoja, eikä se nostohalu lakkaa. Elisa nosti viimeksi halvimman liittymän hintaa ja halvin juuri nyt on 7,90 euroa. Muut operaattorit joko seuraavat perässä tai tuovat uusia aiempaa kalliimpia liittymiä.

Mutta kysymys on tämä.

Eihän hintojen pitänyt nousta yhtään, koska kaikki haki poikkeuslupaa.

Ennen sai 100 minuuttia, 100 viestiä ja 2M-netti 9,90 eurolla. Mitä tämä maksaa nykyään? 12,90, megan netti ja 200 * 0,07. Mutta onhan tässä 5 Gt EU... jos vain on rahaa matkustaa.

Tiedän monia köyhiä lapsiperheitä joilla liittymässä on kyllä EU-dataa, mutta yritäpä löytää tänä päivänä ilman, mutta ei sitä paljon kaivattua rahaa EU- tai muuhunkaan matkailuun.

Matti on kukkarossa, sanotaan.

Operaattoreiden toiminta pitää laittaa suoraksi ja rehelliseksi. Maksakoon EU-datasta se, joka sitä tarvitsee, muille voi hyvin luoda vain kotimaassa edullisesti toimivia liittymiä.

Ärsyttää se, että suomalaisille operaattoreille olet tärkeä asiakas, mutta vasta silloin kun lähdet. Minäkin saan nyt DNA:lta paremman tarjouksen 12,90 euron liittymääni vasta Elisa numeron siirron jälkeen. Aiemmin, voimme myydä uuden asiakkaan hintaan 9,90 eurolla määräajalla.

Minä en määräaikaa enää ota edesvahingossa hyvin tavallisesta tarjouksesta. Sen pitäisi olla parempi. Elisa tarjosi liittymästä (sama kuin DNA pääasiassa) 8,90 euroa kuukaudessa ja DNA lupasi tämän alittaa reippaasti lähempänä sopimuksen loppua. Määräaikaisen sopimuksen loppua. Se mitä muut maksavat Afrikassa liittymistään, ei minusta paranna sitä tilannetta, että täällä pitäisi hyväksyä ahneiden operaattoreiden kehnoa toimintaa ?

Nyt soi Galactixx - Kingdom Of Imagination (Official Anthem Fairytale Festival 2018) (Radio Edit).
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Aina tulee uus operaattori kilpaileen hinnoilla
ja asiakashan hinnat päättää loppujenlopuksi käyttäytymisellään niinkuin olen enenkin sanonut
ei operaattori ole niin tyhmä että nostaa hintoja jos asiakas ei ole valmis maksaan .
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä, mutta onko uuden operaattorin tulo helppoa?

Elisan verkko, DNA:n verkko, Telian verkko.

Telian verkossa toimiva Globetel on nostanut hintoja. Elisan verkossa toimiva Cubio on nostanut hintoja ja sittemmin nukkunut pois. DNA:n verkossa toimiva Moi on halpa, mutta sitä yritetään savustaa. Moin asiakas saa Elisalta ja DNA:lta kaiken järjettömän halvalla. Jos et ole Moin asiakas, et saa mitään Elisalta tuohon tingattuun hintaan. Mitä tämä kertoo operaattoreista?

He eivät voi kilpailla listahinnoissa, vaan matkivat mielellään toisiaan, mutta jos toisaalta saa 4G:n maksiminopeudella pienellä rajoituksella kuudella eurolla, matkimaan ei oikein päästä. Sen sijaan yrittävät kaiken tavoin estää sinne vaihtoa ja kalastellaan sieltä vaihtoa vaikka tappiolla.

Mihin tämä lopulta johtaa? Halpa kilpailija kaatuu, koska ei ole asiakkaita, lopettaa ja Elisa, DNA sekä Telia voittavat. Mutta kuka häviää? Me, asiakkaat. Joudumme maksamaan vieläkin enemmän siitä, että on kolmen kova, ja ei vain 30 kuussa ole tarpeeksi näille rosvoille. Täytyy joka euro ottaa pois, silloin voi joustaa, jos toinen ilmaisee lähtevänsä. Siinäkin tarjous riippuu siitä mihin lähtee. Epäoikeudenmukaista ja tasa-arvo puuttuu kokonaan.

Kuuden euron liittymä on menestyvä ja tällä hetkellä asiakkaita riittää, mutta ovi on vain vähän raollaan. Silloin kun se sulkeutuu lopullisesti, tiedät kuka maksaa... Jos puheliittymä nousee jatkossakin ja halvin alkaa kymmenestä tai jopa enemmästä, minä toimin ainakin selkeästi, lopetan sitä maksamisen. Haen Prepaidin ja peruspuhelimen.

Olet oikeassa mmalinen siitä, että tämä tapahtuu, koska liian moni ottaa noita liittymiä ja liian moni ei vastusta hinnankorotuksia. Liittymiä otetaan jopa katsomatta listahintaan. Juuri tällä tavalla mm. Apple toimii. Koko ajan kalliimpi puhelin, mutta kun ostajia löytyy, miksei nostaa koko ajan hieman lisää vuosittain? Ihmisiä on joka junaan.

Mutta en tiedä ovatko ihmiset edes tietoisia siitä, että ovat hereillä ja järjissään, kun taustalla tapahtuu. Hintoja nostetaan koko ajan lisää mobiilikentällä emmekä edes havahdu siihen.

Maksamme vain laskuja, mitä pyydetään, toisten kirstuun.
Käyttäjätaso 4
Nyt kannattaa ehkä katsoa Telian loppuvuoden tasarahatarjouksia. Itse ainakin harkitsen operaattorin vaihtamista. [linkki]

Edit // Otettu linkki pois, ei kilpailijuuden vuoksi vaan mainostuksen -Patomiäs
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Minulle Elisalla tarjottiin huonompaa tarjousta kuin hinnastossa!!!

Toki tiesin tämän, mutta en nyt pisteellä mitään maininnut siitä joulukuussa.

Tarkka Perus 1M, 4G 1M/1M, 5 Gt EU, 12,90 € kk. DNA muuten sama mutta Jämpti 1M ja 4 Gt EU 12,90 € kk. Niin se myyjä sanoi että siirron voi tehdä jo kauaksi, määräaika minulla oli tuolloin maaliskuun loppuun ja huhtikuun alussa siirto. Listahinta oli Tarkalla alessa 9,90 12 kk, ja sillä säästää vuodessa siis 36 euroa. Hän ojensi toki houkuttelevamman tarjouksen 8,90 6 kk jolla säästääkin sitten vain mitättömät 24 euroa!!! Olettaen että vuoden käytössä.

Miksi hän tarjosi huonompaa tarjousta?? No minun ei ollut väliä mikä tarjous, niin olin vain hiljaa ja allekirjoitin. Eilen soitti DNA Myyntitykki joka oikein ihmetteli miten elisa kehtaa 8,90 eurolla 6 kuukaudeksi tarjota mitään... DNA tykitti nykyiseen Jämpti 1M liittymääni 12,90 eurosta kunnon etudiilin. Vuodeksi 6,90 eurolla eli säästän 72 euroa!!! Siinä on kunnon tarjous!!!

Ja laittoi vielä MCD-lahjakortin tulemaan. Oli selvää, että peruin siirron, koska Elisalla en olisi päässyt säästämään 72 euroa vuodessa. Nyt toki säästän täälläkin, kun maksoin 20 eur kk laajakaistasta ja taloyhtiökaistan myötä se on nyt 0 € eli säästän yhteensä 240 euroa. DNA Myyntitykki kyllä ymmärsi miksi Elisalle siirryin noinkin huonoon tarjoukseen että heiltä tulisi parempi. "Yllättävän moni tekee niin ja meidän on pakko reagoida, etteivät ihmiset lähde".

Pistäkää Elisa myyntipisteille kunnollisia, ei hämääviä tarjouksia, moniko ottaa tarjoushintaa "kovemman" tarjouksen ajatellen säästävänsä, mutta koska se on niin lyhyt se aika, niin ei siinä oikein säästä lopulta mitään! 09.01.19 sopimus aktivoitu nykyliittymälleni, kaikki tarjoushinnat kunnossa, loistava tarjousaika ja kuulemma soitetaan enen loppua jos mielii jatkaa!!!

Vaihtakaa ihmiset välillä numeroita toisaalle, ei tule muuten tarjouksia!!! Tosi on!!!

Siirron voi perua kun oma operaattori tarjoaa vastatarjouksen.

Olen nyt trimmannut kaikki laskut mitkä voin. Laajakaistalasku nollille, kun alettiin ajamaan taloyhtiölaajakaistaa asuntoihin ja Realia Isännöinti sen lopulta solmi Elisan kanssa bundlena KTV:n kanssa ja 10M/10M perusnopeus on maksuton (ei tule laskua asukkaalle, vaan isännöintiin ja maksetaan vuokrassa joka 10 eur nm). Puhelinlaskuun lähes 50 prosentin alennus. Sähkölaskuun jo aiemmin määräajalla paremmat taksat, siirtomaksusta ei tokikaan voinut neuvotella... Vakuutuksesta jatkuva etu, 10 prosenttia ja tiputtamalla omavastuuta 250 euroon, sai myös kotivakuutuksen kuukausimaksua vain n. 8 euroon verrattuna esim. 150 euron omavastuuseen joka tekee aina vakuutuksesta selkeästi kalliimman.

Muita laskuja ei ole, koska asun vuokralla, ja Realia sekä Pirkan talohuolto laittavat hoitumaan 🙂 Viimeksi tuli jääkaappipakastin, patteriverkosto ja hana kuntoon.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
@hpguru pahoittelut huonosta kokemuksesta 😞 Tuossa kuitenkin saattoi olla taustalla myös ajatus että saat kovemman edun puolen vuoden ajaksi, jonka jälkeen viimeistään kilpailututat etuutta uudestaan. Tällöin puolen vuoden tarkastelujaksolla tuo suhde tarjottujen etujen välillä olisi sinulle voittoisampi ja puolen vuoden päästä voisi joko sama hinta jatkua tai sitten tulla joku uusi hinta eteen, voitolla tai tappiolla. Eli vähän niinkuin sähköissäkin on tarjolla maltillisempaa alennusta pidemmäksi aikaa tai vaihtoehtoisesti tällä hetkellä halvempaa mutta seuraavan hintatarkastuksen myötä hinta voikin muuttua suuntaan tai toiseen 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Juuri noin, myyjä oli hyvä ja tarjouksen antoi, se riitti minulle koska sitä kautta sain operaattoriltani teitä alittavan tarjouksen, 6,90 eurolla vuodeksi. En tiedä mistä saa halvemmalla, joten siirto piti perua, kun pääsin oman operaattorin kanssa hinnasta ymmärrykseen.

72 euron säästö vuodessa on aika paljon, samalla kun nyt säästän laajakaistassa Elisalla 180 euroa vuodessa, sekin on mahtavaa - kiitos taloyhtiölaajakaistan. Toivottavasti joskus toisten saisin Elisalta houkuttelevan tarjouksen, nyt haettu simmi joutui turhakkeena roskiin :(

Kaverini toimi tällä tavalla vuosi sitten dna:lla, siirsi Elisalle, vaihtoi hyvin kalliiseen 19,90 euron liittymään (muihin piilotarjouksiin nähden) ja perui siirron, kun dna tarjosi 100 megan rajatonta liittymää 16,90 eurolla 🙂 Kannattaa kilpailuttaa ja siirtää numeroita, pakko ei ole lähteä!

Jos hinnasta pääsee sopuun!
Moi, moi Moi.
https://twitter.com/moimobiili/status/1083647881976926209
DNA osti Moin pois kuleksimasta, joten kevään myötä nähdään miten markkina kehittyy.

Osallistu keskusteluun