Vastattu

Ulkomaan tekstiviestistä veloitus

  • 21 marraskuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 633 katselukerrat

Liittymäni kytkettiin 28.10 klo 9.29. Klo 10.50 minua oli veloitettu IsoBritanniiaan lähetetystä tekstiviestistä. Viesteistäni ei löydy ko. viestiä!!!! Eikä minulla tuttavia ko.maassa. Summa on vain 0,19 euroa, mutta tuntuu huolestuttavalta, että tämmöinen viesti on veloitettu. Mitä tulee seuraavassa laskussa....?

Elisalta tuli asiakastyytyväisyyskysely, johon piti vastata ilmaisella viestillä, vastasin siihen iltapäivällä....ei kai kyselyn vastaus ole mitenkään ohjautunut johonkin muualle.

Kännyliittymä minulla on ollut vuosikausia, ja koskaan ei ole veloitettu aheettomasti, kysymys ei ole isosta summasta, vaan periaatteesta. Löytyisikö vastausta ....?

Ystävällisin terveisin

Iimeili

:)

 
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattilainen 21 marraskuu 2015, 09:09

Kyseessä on varmaankin iMessagen aktivointiviesti, jos on Apple kyseessä. 
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Onko sinulla joku Omenatuote?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kyseessä on varmaankin iMessagen aktivointiviesti, jos on Apple kyseessä. 
Kiitos vastauksesta!!! Tämä tietty on kertaluontoinen veloitus...eikös? Onko operaattorikohtaista tämä veloitus, nimittäin vanhalla operaattorillani ja vanhalla iPhonellani mielestäni ei veloitusta tullut...?

Pääasia, että ei jäänyt vaivaamaan mieltäni...

Terkut Iimeili
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joka kerta, kun otat käyttöön uuden liittymän tai iPhonen/iPadin, niin tuo iMessage-ominaisuus vaatii toimiakseen tuon yhden aktivointiviestin. Se on kaikilla operaattoreilla sama.

Osallistu keskusteluun