Vastattu

Ulkomaanpuheluiden esto

  • 13 toukokuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 966 katselukerrat

Jos aktivoin liittymään ulkomaanpuheluiden eston voinko ulkomailla vastata Suomesta soitettuihin puheluihin tai soittaa sieltä Suomeen tai ulkomailla olevaan toiseen suomalaiseen numeroon?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Red 14 toukokuu 2016, 14:46

Ulkomaan puheluesto estää vain soitot ulkomaille. Eli jos ulkomaan puheluesto on päällä niin voi ulkomailta soittaa kuitenkin Suomeen/suomalaisiin numeroihin. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/ohje/liittyman-kayton-rajoittaminen/
Ei löydy vastausta tuolta linkin takaa.

Tarkoitus olisi varmistaa että lapsi voi soittaa ulkomaanmatkalta kotiin tai hänet tavoittaa ulkomailta mutta esim puhelimen varkaus tai katoamistapauksessa väärinkäyttömahdollisuudet olisi minimoitu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Liittymään asetettu kielto ulkomaanpuheluille ja tekstiviesteille estää kaikki puhelut/viestit ulkomailla.
En tarkoita estoa: "Esto puheluille, tekstiviesteille ja mobiilidatalle ulkomailla" vaan estoa
"Esto ulkomaan puheluille"

Ensimmäinen blokkaa ymmärrykseni mukaan kaiken toiminnan ulkomailla, mutta "Esto ulkomaan puheluille" estää vain ulkomaan suuntiin soitetut puhelut.

Eli edelleen sama kysymys: Jos liittymässä on aktiivisena "Esto ulkomaan puheluille" mutta ei ole aktiivisena "Esto puheluille, tekstiviesteille ja mobiilidatalle ulkomailla" niin onnistuuko ulkomailta soittaminen suomalaisiin numeroihin ( Suomessa ja ulkomailla)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ulkomaan puheluesto estää vain soitot ulkomaille. Eli jos ulkomaan puheluesto on päällä niin voi ulkomailta soittaa kuitenkin Suomeen/suomalaisiin numeroihin. 🙂
Kiitos!

Osallistu keskusteluun