Vastattu

Ulkomailla vastaanotetun puhelun numero? Mistä sen näkee?

  • 2 tammikuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 762 katselukerrat

Elisan puheluerittely väittää että olisin vastaanottanut ulkomailla n.10min puhelun. Mutta kun en ole.....puhelimeni tiedoissa ei näy mitään merkintää tästä, miten tämän voin todistaa? Ja puheluerittely ei näytä ulkomailla vastaanotettujen puhelujen numeroa, josta voisin itse tarkistaa onko todella soitettu??..pakko olla jokin virhe. Mitä voin tehdä asian korjaamiseksi? Asiakaspalvelu väittää että muka ei voi saada tietoon puhelun numeroa??? Mikä on perin outoa......nykytekniikan aikakaudella.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 2 tammikuu 2019, 12:49

Voidaan koittaa katsoa jos tuohon löytyisi jotain selkoa toki 🙂 Laitatko meille yksärillä tietojasi niin lähdetään selvittelemään? 🙂
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Lähetään nyt ensin siitä, asutko lähellä Suomen raja-alueita, jolloin matkaviestimesi voisi päätyä naapurivaltion televerkkoihin tai, oletko vieraillut Suomen ulkopuolella laskutusajankohtana?

Väitän tässä, että operaattorin on pakko tietää ainakin, minkä maan televerkosta puhelu on tullut, jos sellaisesta kerran laskutetaan. Lakimuutos 2013 kesäkuussa antoi liittymän omistajalle oikeuden tilata täydellinen puheluerittely operaattoriltaan yksittäisen laskutuskauden osalta veloituksetta kirjallisesti kotiin toimitettuna. Tosin siinä taitaa näkyä ainoastaan soitetut puhelut ja lähetetyt tekstiviesti ilman kolmen viimeisen numeron tähtipeittoa ***.

Viite: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2014/20140917 --> §134


OT: Applen iPhonen Viestit/Messages -sovellus lähettää yksittäisen aktivointitekstiviestin Iso-Britanniaan aina, kun ko. palvelu otetaan käyttöön tai sen tunnus vaihdetaan. Puheluiksi nuokaan eivät kirjaudu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko liittymässäsi vastaaja?

Jos on ja kävit EU-alueen ulkopuolella, kyse voi olla vastaajaan siirtyneestä puhelusta.

Jos ei ole, oletko kuitenkin käynyt ulkomailla? Onko mahdollista, että joku olisi soittanut ja puhelin olisi laukun pohjalla vastannut itsekseen puheluun?

Tosin tuo puhelun pituus 10 minuuttia vaikuttaa epäilyttävältä. Harva jaksaa pitää yllä 10 minuutin monologia vastaajan tai laukunpohjan kanssa. Ellei sitten kyseessä ole kaksi laukunpohjaa, jotka soittivat toisilleen.

Käytätkö ehdollisia soitonsiirtoja eli viive **61*..., ei verkossa **62*... tai varattu **67*...? Siirtyneeet puhelut ulkomailla tulevat todella kalliiksi, sillä niistä veloitetaan yhtä aikaa sekä vastaanottomaksu että puhelumaksu siirron kohteeseen.

Välitön soitonsiirto **21*... käsitellään Elisan puhelinkeskuksessa ja sen hinnoittelu on sama sijaitsi puhelin missä hyvänsä.
Olen thaimaassa. Ja kyseisenä ajankohta en ole vastaanottanut yhtään puhelua thaimaan rajojen ulkopuolelta suomalaiseen numerooni. Mitä laskuerittely väittää. Olis kiva saada tietää mistä numerosta väitetty puhelu on tullut? Elisan olis nyt kyllä velvollisuus se näyttää minulle, kun kerran laskuttavatkin. Täällä käytän paikallista liittymää,mihin ystäväni soittelevat. Puhelimeni lokitiedoissa siis ei ole ainuttakaan puhelua tuona päivänä muista puheluista. Ja muistaisin varmasti jos joku olisi suomesta soittanut. Ja puhelinvastaajaa ei ole. Ihme kun ulkomailla vastaanotettujen puheluiden numeroita ei voida näyttää?...näkyyhän ne puhelimessakin, miksi ei puheluerittelyssä?? Outoa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voidaan koittaa katsoa jos tuohon löytyisi jotain selkoa toki 🙂 Laitatko meille yksärillä tietojasi niin lähdetään selvittelemään? 🙂

Osallistu keskusteluun