Kysymys

uutta miettimässä

  • 12 tammikuu 2011
  • 4 kommenttia
  • 571 katselukerrat

Määräaikaisuus loppui joulukuuussa, eli nyt olen vapaa kuin taivaan lintu.

Keväällä tod. näk. hankin uuden puhelimen, mutta mites menetellä.

Nyt minulla on Eliitti 3G liittymä jossa maksuttomat puhelut Elisaan ja Saunaan, MultiSim 3 kortilla ja Nopsa. Haluaisin pitää MultiSimin, mutta vaihtaa Nopsan johonkin halvempaan, kun en sillä yli megan nopeuksia kuitenkaan missään saa.

Mutta mutta... moista pakettia ei enää Saunalta taida saada.

Kytkyluuria ei kai sitten voi hankkia. Uudesta liittymästä en kk-maksuja turhaan halua maksaa kun en sillä liittymäll mitään tee vaan olen tyytyväinen nykyiseeni (Paitsi Nopsaan).

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voit tilata liittymääsi uuden puhelimen. Se ettei Eliitti 3G ole enää tarjolla ei estä sitä. Sen sijaan Nopsan hidastamisen seurauksena voi tulla ongelma MultiSIM-palvelun säilymisen kanssa.  Periaatteessa myynnistä poistunut palvelu ei säily, mikäli esim liittymätyyppiä muutetaan.

Käytätkö muuten lisäkortteja muissa puhelimissa vai esim tietokoneessa Nettitikulla? Ainakin Nettitikun nopeuteen voi joissain tapauksissa vaikuttaa hyvin helposti.
Toinen kortti mokkulassa, toinen autossa kakkospuhelimessa.

Datakäytössä 5800XM ja mokkula mökillä ollessa. 5800XM ei paljon yli megan vauhtiin yllä missään päin Turkua. Mobiilimittarilla mitaten.

No, hintaero megan liittymään on pieni, mutta harmittaa maksaa turhasta.

Saankohan sitten uuden puhelimen esim 2 vuoden sopimuksella vai pitääkö laakista maksaa. Siis tähän vanhaan liittymään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ihan samanlainen sopimus 3G-palvelupaketista siellä on mahdolisuus tehdä.

Voit tilata uuden puhelimen pakettiin seuraavasti:
Kirjaudu oma.saunalahteen -> GSM-liittymät -> valitse liittymäsi numero -> Liittymän tiedot -> Perustiedot -> 3G-palvelupaketti "puhelimen malli" -> Puhelimen vaihto

Mikäli liittymätyyppi on ehtinyt muuttua ns 2G-liittymäksi eli liittymätyypin nimessä ei ole tuota "3G" lopussa eikä ylläolevaa linkkiä puhelimen vaihdolle liittymän tiedoissa ole, homma suoritetaan tuon ohjeen mukaan:
http://palsta.saunalahti.fi/wiki/2G-liittym%C3%A4n_p%C3%A4ivitt%C3%A4minen_3G-palvelupaketiksi

Tuon Nettitikun sijoituksen suhteen voi tehdä aika paljon. Ihan aluksi kannattaa vaikka lähteä siirtelemään sitä muutaman sentin välein ja samalla tekee niitä nopeusmittauksia. Kannattaa myös huomioida, että tietokone ja näyttö voivat häiritä Nettitikun toimintaa.
Kiitos hyvis.

kattellaan millaisia juttuja Sauna tarjoaa kunhan E7 tuleee. Tai N9.

Tai sitten joku muu.

Osallistu keskusteluun