Vastattu

varastettu puhelin

  • 7 elokuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 264 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Sulkekaa pliis elisa mun liittym 050*******

Muokattu 7.8.2016:
Piilotettu puhelinnumeroa.
- Matias
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Piampi 7 elokuu 2016, 10:58

OmaElisasta voi meistä jokainen joko sulkea kokonaan, tai sitten laittaa väliaikaiseen sulkuun, omistamansa liittymän.Nyt kirjoitit nuo viestisi keskustelupalstalle. Julkiselle keskustelupalstalle, jossa ei esimerkiksi ole sallittua/suotavaa julkaista koskaan mitään henkilökohtaisia tietojaan. Puhelinnumero on henkilökohtainen tieto.Nopeiten ja helpoiten suljet liittymän OmaElisassa. Voit myös soittaa aspaan, tai asioida aspan kanssa OmaElisasta löytyvän chatin kautta. Jos välttämättä haluat kuitenkin hoitaa asian tämän Palstan kautta, joka on varmasti se kaikista hitain keino, niin laita asiasi Palstatiimille yksityisviestillä. Yksityisviestiin voit sitten kirjoitella ne tarvittavat henkilökohtaisetkin tiedot, sillä sieltä niitä ei kaikki ulkopuolisetkin näe.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

puhelin varastettiin ja en saa mistään kautta suljettua
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
OmaElisasta voi meistä jokainen joko sulkea kokonaan, tai sitten laittaa väliaikaiseen sulkuun, omistamansa liittymän.

Nyt kirjoitit nuo viestisi keskustelupalstalle. Julkiselle keskustelupalstalle, jossa ei esimerkiksi ole sallittua/suotavaa julkaista koskaan mitään henkilökohtaisia tietojaan. Puhelinnumero on henkilökohtainen tieto.

Nopeiten ja helpoiten suljet liittymän OmaElisassa. Voit myös soittaa aspaan, tai asioida aspan kanssa OmaElisasta löytyvän chatin kautta. Jos välttämättä haluat kuitenkin hoitaa asian tämän Palstan kautta, joka on varmasti se kaikista hitain keino, niin laita asiasi Palstatiimille yksityisviestillä. Yksityisviestiin voit sitten kirjoitella ne tarvittavat henkilökohtaisetkin tiedot, sillä sieltä niitä ei kaikki ulkopuolisetkin näe.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä kunnossa ja toivottavasti puhelin löytyy.

Osallistu keskusteluun