Vastaanotettujen tekstiviestien maksullisuus

  • 14 elokuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 548 katselukerrat

Minulle on tullut yhtenä yönä kaksi tekstiviestiä, joista laskutetaan minulta 25 snt/kpl. Kun en näe enkä muista mitään yöllisistä viesteistä, kiinnostaisi, millaisista viesteistä vastaanottajan pitää maksaa 25 snt. Kiinnostaa senkin vuoksi, kun en muista mitään em. viesteistä.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Näkyykö viestissä numeroa mitä nämä kyseiset viestit tulevat, vai onko siis niin että nämä viestit eivät ole enää tallessa sinulla puhelimessa? Oletko mahdollisesti netissä rekisteröitynyt johonkin palveluun tai syöttänyt viime aikoina numeroasi johonkin?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mitä multimediaviestien lähettäminen maksaa liittymätyypilläsi?

Jos hinta täsmää, yksi mahdollisuus olisi, että Elisan laskutus on seonnut ja alkanut veloittamaan myös saapuvista multimediaviesteistä, vaikka ainoastaan lähtevistä olisi tarkoitus veloittaa.

Toinen vaihtoehto ovat klassiset huijausviestit. Mikäli et käytä mitään maksullisia lisäpalveluja, kytke ihmeessä liittymääsi tekstiviesteille ja mobiilimaksuille hyötyesto.

Oma Elisasta tämä löytyy valitsemalla liittymä vasemmasta palstasta tai kapealla ikkunalla avaamalla kolmen vaakaviivan valikko ☰. Estot löytyvät välilehdeltä puk-koodit ja estot rullaamalla alas tekstiviestit ja mobiilimaksut.
Ke
Vastaus alkuperäiseltä kysyjältä: Ongelmani taisi ratketa, kun muistin, että otin vaimolle Fonctan käyttäjätunnukset, ja ne taitavat maksaa. Sitä vaan en ymmärrä, miksi 25 snt maksu laskutetaan 2x ja kännykkään on tullut yöllä viesti 2x. Eipä summa onneksi ole kovin suuri.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Jos laskussa on epäselvyyttä tai vääriä veloituksia, ota yhteyttä laskutukseen.

Osallistu keskusteluun