Kysymys

Verkkohäiriön jälkeen ei vieläkään toimi MMS-viestit

  • 25 helmikuu 2013
  • 1 kommentti
  • 838 katselukerrat

Eikä toimi kunnolla vieläkään. En saa samassa kaupungissa asuvalle ystävilleni lähetettyä mms viestejä enkä videoita, heille tulee vain viesti että video on poistettu kun videota yrittää lähettää. Mieheni saa videot kyllä auki, samoin ystäväni esim turussa saa kaikki lähettämäni viestit auki ilman mitään ongelmia. Näillä ihmisillä jotka eivät saa kuva-/videoviestejäni auki on riittävän uudet puhelimet jotka näitä tiedostoja kykenevät käsittelemään joten vika ei ole siinä.

// Siirretty omaksi aiheeksi ja muutettu otsikko kuvaavaksi

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Eli voit lähettää omalta paikkakunnaltasi toiselle paikkakunnalle ihan hyvin MMS-viestin, mutta samalla paikkakunnalla olevat eivät saa viestejä?

Jos tilanne on tämä, niin epäilisin ensimmäisenä vastaanottavan puhelimen asetuksia, koska se ei pelkästeen riitä, että on uusi puhelin vaan sillä pitää myös olla asetukset oikein. Kannattaa heiltä kysyäkkin, että saavatko he ylipäänsä keltään viestejä vai onko sinun lähettämät viestit ainoat, jotka eivät löydä perille.

Hyvä testi MMS-viesteille on lähettää itsellesi viesti. Jos pystyt lähettämään ja vastaanottamaan itse lähettämäsi viestin, niin silloin puhelimen asetukset on kunnossa ja silloin myös verkko omalla alueellasi on kunnossa. Tällöin ongelma jää joko vastaanottavaan laitteeseen tai sillä alueella olevaan verkkoon.

Oman kokemuksen mukaan suurin osa MMS-ongelmista kuitenkin johtuu päätelaittesta. Joko niissä on asetukset väärin tai ne eivät ole keskenään yhteensopivia. 

Osallistu keskusteluun