Kysymys

Viestix ja saldorajoitus tai vaihtoehtoliittymä?

  • 26 lokakuu 2009
  • 7 kommenttia
  • 1324 katselukerrat

Eli tyttärellä on tuo viestix liittymä (Tai ollut pöytälaatikossa viimiset 4 kk hirveiden laskujen takia ja nyt prepaidi)
jossa tuo määräaikaisuus päättyy tammikuussa ja nyt kysynkin että onko tuohon liittymään mahdollista saada saldorajoitusta tuon kytkysopimuksen jälkeen vai mikä olisi sitten vaihtoehtoliittymä jossa data ja viesti pääasiallisena käyttötarkoituksena?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuon kytkyn päättymisen jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana sen hetkisillä hinnoilla. Eli liittymä säilyisi hinnaltaan entisenlaisena. Mikäli liittymään tekee saldosopimuksen esim 20 euroa, kaikki lähtevä liikenne estyy tuon jälkeen. Eli kun tuo raja tulee vastaan, kuukauden aikana jäljellä jääneitä viestejäkään ei voi lähettää. Ainoa mahdollisuus silloin olisi korottaa saldorajaa. Paras kohtuuhintainen yhdistelmä on käytössä.

Olisiko mahdollista semmoinen, että vaihtaa liittymätyypiksi määräaikaisen Totaalin ja siihen Mobiililaajakaista 384 tai GSM25? Kokonaiskuukausimaksuksi tulisi peräti lähes 50 euroa, mutta voisit olla varma että tuo ei ylity. Siihenhän sisätyy 3000 min/viestiä.
Totaali on liian kallis  😃 ja jos tuohon viestixiin vaan saa tuon saldorajoituksen niin se on paras vaihtoehto, mutta kun tuolta oma saunalahdesta katoin niin ei ollut ainakaan vielä mahdollinen. Likka lähetteli joku 1000 viestiä viikossa eli käytännössä viestejä lähti ihan koko ajan, ja oli känny pois kolmeen kertaan ja kauniit lupaukset sen jälkeen että nyt opittu  ::) joo 2 päivää oli opittu sit meno jatkui samana.

Siksi tuota viestixiä pitäisin tytöllä kun siinä tuo data eli saisi meset yms toimimaan luurissa..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kyllä tuo Saldosopimus pitäisi onnistua kyseiseen liittymään, koska mistään ei vastakohtaista tietoa löydy.

Tuolla vielä lisää ja painike tilausta varten:
http://saunalahti.fi/gsm/saldosopimus.php
Eli nyt tuohon liittymään on laitettu tuo saldoraja, mutta miten se nyt sitten toimii kun tuota kytkyä on vielä voimassa muutama kk ja saldoraja on 20 euroa, ja kun liittymän kk maksuun sisöltyy tuo 1000 viestiä ja data, mutta ei puheluja.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Saldorajaan ei sisälly kuukausimaksua ts tekstiviestit sisältyvät saldorajan ulkopuolelle. Kun muksu on käyttänyt vaikkapa puheluihin tai perusmaksun ylittäviin tekstiviesteihin tuon 20 , estyy kaikki liikenne ulos liittymästä.

20 jaettuna viesteillä 0,089 kappale riittää reiluun pariinsataan viestiin. Jos viikossa menee tuo perusmaksuun sisältyvä 1000 viestiä, tulee raja melko äkkiä vastaan. Eli ei sillä tavalla laskettuna riitä kahta viikkoa tuo 20 raja. Vaihtoehtoisesti puheluihin riittää tuo sama minuuttimäärä.
Eli jos kävisi myös näin että puhua höpöttää tuon 20 euron rajan kiinni mutta olisi vielä 200 viestiä käyttämättä tuosta liittymään kuuluvasta 1000 viestin määrästä niin estyykö silloin myös tuo 200 viestin käyttäminen ja dataliikenne?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Juuri näin. Kaikki lähtevä liikenne paitsi hätäpuhelut.