Kysymys

Virhe palvelussa koskien kellonaikaa

  • 13 lokakuu 2012
  • 8 kommenttia
  • 1248 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Hei!

Asun Kolarin keskustassa ja käytän automaattista kellonajan päivitystä puhelimessani. Viimeaikoina paikallista linkkiä on korjailtu ja korjauksen jälkeen kellonaika on väärin, se on 55 minuuttia jäljessä oikeasta kellonajasta. Manuaalinen asetus ei ole vaihtoehto, koska asun Ruotsin rajan vieressä ja kuljen Ruotsissa usein, jolloin on mukavaa saada paikallinen aika automaattisesti, eikä aina tarvitse manuaalisesti räplätä puhelinta.

Asiaan tavallaan liittyen, "Ilmoita toimintahäiriöstä" -lomake kaipaisi uuden kohdan, "Ilmoita muista häiriöistä / vioista". Ko. kohtaa ei ole ja mikään valinnoista ei kuvaa millään tavalla ko. ongelmaa.

Odotan kellonajan korjausta mitä pikimmin. Kiitos!

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikka!

Häiriöilmoituksen kautta vboi pyytää myös tukiaseman kellonajan korjausta tai vaikka tiedustella missä on lähin masto tai antaa vaikka positiivista palautetta verkonsuunnittelulle.

Täytä siis rohkeasti vikailmoitus, niin Elisa korjaa asian!

Kysymyksiin, joihin ei ole järkevää tilanteessasi vastata voi laittaa vaikka viivan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Lomakkeet häiriöilmoitusta varten löytyvät täältä. Tilanteeseen sopiva lomake voisi olla lähinnä Kuuluvuus- ja puheyhteysongelma
Kiitos vastauksista, mutta ilmeisesti jokin mättää puhelimessa, aina kun vaihdan kortin toiseen puhelimeen tulee linkin aika oikein, kun taas laitan kortin Nokian C1:een kellonaika tuntuu vaihtelen miten milloinkin, kunnes käynnistän puhelimen pari kertaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kyllähän tuommoinen pitäisi puhelimessa toimia, eikä tuossa asetuksessa voi toimia väärin. Sinuna veisin puhelimen takuuhuoltoon Elisa Shopitin kautta.
Niin, no voi kumpa siinä olisikin takuu vielä voimassa, mutta ei ole. E52 alkoi pelleileen heti kun takuu loppui, Nokia voimaa kun on. Outoja nuo Nokian puhelimet, kaikki järkiään renkkaa heti takuun loputtua, niin itsellä kuin kaikilla kavereillakin, vaikka puhelimia käsittelisikin ihan ok. Onneks on tuo HTC vielä 🙂 ei ole tökkinyt kertaakaan ja ollut jo -06 asti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minkä aikaa siitä takuun päättymisestä on ja oliko se vika jo takuuaikana? Myyjän virhevastuu on kuitenkin voimassa vielä jonkin aikaa takuun päättymisen jälkeen, ainakin jossain määrin laitteen oletetun käyttöiän verran. Puhelimen kohdalla tuo käyttöikä on enintään kolme vuotta, eli jos puhelin on iältään alle 30 kuukautta, tuo voisi mennä vielä myyjän piikkiin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Nokian kanssa joutuu pitkään riitelemään, jos laitteen haluaa takuun jälkeiseen maksuttomaan virhevastuuhuoltoon.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tuosta tuli muuten mieleen, että Nokia oli eräässä Kuluttaja-lehden numerossa kolme kertaa Mustalla listalla takuuasioiden vuoksi. Eli se siitä asiakasystävällisyyden ylläpidosta.

Osallistu keskusteluun