Vastattu

VIrheellinen numeron siirto yritys DNA:lle

  • 27 October 2014
  • 5 kommenttia
  • 13053 katselukerrat

KIIREELLINEN, 
Vaimoni puhelimeen tuli ilmoitus tänään 27.10.2014, että Saunalahden sopmuksella oleva numeronne siirretään 3.11.2014  DNA:lle?.

Meillä on Saunalahden sopimus, emmekä ole muuttaneet sitä.
ONKO DNA.lla joku häirintäsysteemi entisille asiakkaille tai onko joku ilmoittanut Saunalahdelle vaimoni numeron siirrosta virhellisesti tai muuten?

KYSYN täältä kun OMA SAUNALAHTI asiakaspalvelu - kirjoitin em. tiedot sinne, että asiaa käsittelyyn palataan 5 vuorokauden kuluttua- SILLOINHAN tämä virheellinen siirto on voinut JO tapahtua tai sitä ei voi ESTÄÄ???

Voiko tällä palstalla olla joku ELISA /SAUNALAHTI asiantuntija joka voisi oikaista asiaa. Vastaus tai neuvo tähän tai suoraan asianomaiselle - vaimoni puhelinumero on Oma Saunalahti viestissä.

Pikaista apua tarvitseva- Jos häirintää  - selviotys Saunalahti  - DNA  yritysten välillä ja asianomaisille.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi seppoilmari 28 October 2014, 09:33

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Onko dna:n myyjä soittanut liittymän omistajalle? Entä oletko ottanut osaa johonkin 'tutkimukseen' tai 'kilpailuun' dna:n feissarin kojulla? Tämä kilpailu on sitten 'ymmärretty' numeron siirtämiseksi ja uuden liittymän tilaamiseksi. En keksi juurikaan muuta syytä miksi dna tekisi numerosiirtoyrityksen. Eli siirtäjällä on tarvinnut olla tiedossa liittymän omistajan nimi, hetu ja osoite. Muuten käsittääkseni numerosiirto tyssää Saunalahden päässä.

Nopeiten homman saanee keskeytymään soittamalla suoraan aamulla Saunalahden asiakaspalveluun ja ilmoittamalla että käynnissäoleva numerosiirto ei ole luvallinen ja siihen ei ole annettu lupaa. Jos jotain sopimuksia on tehty, niin vaadit siitä tarkennusta. Puhelua ei voi tehdä muu kuin liittymän omistaja.
Kiitos lemon1, tiedoista- tarkennan vielä:
Me emme ole ottaneet yhteyttä yhteenkään DNA:n myyjään, kojuun tai edes vastanneet DNA:n nettikyselyihin.

Tämä on aivan erikoinen tapaus- miksi sellaista tapahtuu. 
Siirsimme  puhelimen noin ½ -vuotta sitten Saunalahdelle ja meillä on sopimus kestken, ei ole muutoinkaan järkeä siirtää tätä puhelinta takaisin DNA:lle.
Meillähän on nyt muutenkin kaikki Elisa- saunalahdella, netit- laajakaistat , muut puhelimet, tietoturvat tietokoneille, kotisivut ja kotipostit jne. 

Kuka on ilmoittaja jos teksti alkaa 15000: siirrämme numeronnen 3.11.2014 DNA:lle???????Sehän on jonkun operaattorin koodi DNA vai  SONERA? vai Saunalahti-Elisa?


Olemme ilmoittaneet asiakaspalveluun jo OMA Saunalahti sivustolla, mutta siellä on 5 vuorokauden vastausaika.
Me - siis mieheni kanssa haluamme siis että SAUNALAHTI "tyssä"- estää numeron siirtämisen DNA:lle , jos tämä ilmoitus on tullut DNA:N tai jonkin häirintä systeemin kautta. Mitään sopimuksia ei ole tehty, jos joku sellaista väittää yrittää huijata- Toivon toimenpiteitä Saunalahdelta, a) ettei numeronsiirtoa hyväksytä ja b) tarkistamaan onko sellaista ehdotettu DNA:n toimesta.
Nimi löytyy oma saunalahti asiakaspalvelun yhteyssivulta.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
seppoilmari kirjoitti:
Kuka on ilmoittaja jos teksti alkaa 15000: siirrämme numeronnen 3.11.2014 DNA:lle???????Sehän on jonkun operaattorin koodi DNA vai  SONERA? vai Saunalahti-Elisa?

 Itse asiassa tuo tuo 15000 on ei kenenkään numero. 

https://www.viestintavirasto.fi/internetpuhelin/puhelinverkonnumerointi/lyhytsanomapalvelunumerotsms.html

Virallisesti tuo numero kuuluu operaattorin sisäisiin numeroihin. Käsittääkseni viesti on tullut virallisesti Saunalahden tai Elisan toimesta.

Ehdotan vielä kerran että soitat sinne Saunalahden asiakaspalveluun ja pyydät siirron keskeytystä. Oma sivustolla viive tuntuu olevan nyt reilun kolmen viikon luokkaa eli noin 17 työpäivän kieppeillä. Jätin 7. päivä kuluvaa kuuta laskutukseen liittyvän reklaamaation, niin sain vasta sunnuntaina vastauksen. Joten sivuston viesti on auttamattoman hidas tapauksessasi.
KIITOKSET,

Saunalahti on nyt estänyt numeron siirron, siitä on ilmoitus. Se 15000 on ollut Saunalahden ilmoitus meille- kun joku ilmeisesti sittenkin DNA allekirjoituksella on yrittänyt  siirtää numeroamme. 15000 ilmoittaa meille että siirto epäonnistui ja toinen ilmoitus, että se laite jonne sitä yritettiin siirtaa on prepaid-liittymä??? ja sitten 15000 ilmoittaa, että numeronsiirto epäonnistui ., tänään klo 9.00 -DNA-. Siis aina allekirjoittajana -DNA-
Tämä' viimeinen ilmoitus -DNA- johtuu ilmeisesti siitä, että Saunalahti -Elisa on estänyt numeron siirron, heti saatuaan tiedon esim. tältä palstalta -  KIITOKSET asiantuntijoille - vastaajalle. 
Kirjoitan vielä lisää jos jotakin erikoista asiassa ilmenee- yleisesti tiedoksenne.
TEKSTIVIESTI: 15000: tässä klo 9:00 DNA- pyysi ottamaan yhteyttä. 
HUOM. DNA:lla on tämä 15000 numero ko. ilmoituksissa.
Pyysimme selvitystä DNA:lta. Numeronsiirtopyyntö oli tehty heti jonkin Järvenpääläisen asiakkaan toimesta 27.10.2014, tästä meni heti numeronsiirtoilmoitus Saunalahdelle, kyten ylläolevasta selviä'ä, ja meille tuli ilmoitus numeron siirrosta allekirjoitus- DNA-.
DNA- perusteli virheellistä numeronsiirtoa seuraavasti: 
Tämän tuntemattoman Järvenpään tilaajan esim. yhden numeron virhe tai vastaava DNA- kauppahenkilön virhe, tilaus meni eteenpäin heti 27.10, mutta kun ko. tilaajan numero ei ollutkaan sama kuin mitä oli tilaajan alkuperäinen puh.NUMERO, siirtotilaus ei täsmännyt.. Siksi tänään klo 9.00 DNA ilmoitti meille että siirto on peruttu, koska puh. numerot eivät täsmää.

Asia on nyt kunnossa,
paitsi, että olemme selvittänyt ko. taustaa nyt muutaman tunnin - eläkeläisenä - siis turhaa työtä. Siksi kirjoitan- mielestäni Operaattorin virhe tulisi Operaattorin itse hoitaa heti.
ELI TARKISTAA TÄMÄN "JÄRVENPÄÄN" ASIAKKAAN NUMERONSIIRRON YHTEYDSSÄ- SAMASSA TILAUUDESSA- ONKO KO.  NUMERO OIKEIN- jos vaikka kahteen kertaan,
ettei häirittäisi turhaan asiaankuulumattomia ihmisiä.