Virtuaalikoodi

  • 26 lokakuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 164 katselukerrat

Elisa oli kuin valtava jäävuori, kun yritin ja kopioin laskun virtuaalikoodin, se jätti 4 viimeistä merkkiä pois?
Ketkään opastajat ei tajunneet juttua ja se oli keväästä saakka, edellisellä kerralla piruilin jollekin neuvojalle, sanoin mene kysymään asiantuntijaltanne ja kas kummaa nyt se TOIMI!
KIITOS! Hoksaaja saanee palkan korotuksen!

Pari-kolmevuotta vuotta sitten nokian puhelimessa oli vika jonka selitin tarkkaan, se lähti takuuhuoltoon Tukholmaan saakka, siellä ei kukaan ymmärtänyt Suomea ja laittoivat aina uuden puhelimen??? Miksi lähetettiin Tukholmaan, suomessa olisi ymmärtäneet vian 5 sekunnissa!
Jos koko maailmassa oltiin yhtä mänttejä(potilaita), ei ihme jos Nokialla meni kuin meni.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hyvä homma, että virtuaali viivakoodi toimii nyt! :)

Noita laitehuoltoja tehdään vähän merkistä riippuen eri puolilla. Laitevalmistaja määrittää itse sen, missä laitteet huollatetaan.
Kuriositeettinä kerron kuinka kilpailijanne yhteys katkoi alussa 3 kertaa viikossa sitten sakeni 4 vuoden päästä 20-30 kertaa päivässä, ostin kahdet laitteet ja johdot heidän vaatimuksesta(kyseessä lankaliittymä) siellä epäiltiin korvien väliäni?
Lopulta hoksasin FB:n latasin parhaan taitoni mukaan niin tulikivenkatkuista tekstiä kuin voi 4 vuoden jälkeen, niin aamulla oli ilmoitus huoltomies tarkistaa linjan?
Huoltomies sanoi, kiivettyään tolppaan ja katsottuaan koteloon, ei siis meillä ole voinut toimia ollenkaan, kun johdossa oli jäljellä hiuksen paksuien karva, jonka juuri näki kun aurinko kiilti kuin hiuksessta?
Huoltomies sanoi miksi et soittanut heille vikaan??? Sellaisia isot firmat on sdyrannissauruksia!

Kiitos vastauksesta kukkatippa!