Vastattu

Voinko lähettää sähköpostin puhelimeeni tekstiviestinä?

  • 30 July 2020
  • 2 kommenttia
  • 918 katselukerrat

Yritän tehdä säännön, jolla tietyt kiireelliset sähköpostit uudelleen ohjataan puhelimeeni tekstiviestinä gmailista. En vain tiedä vastaanottajan sähköpostimuotoa. Puhelimesta sähköpostiin lähetetyt tekstiviestit tulee osoitteesta (puhelinnumero)@mms.elisa.fi. Tämä sama osoite ei kuitenkaan toimi toiseen suuntaan.  Onko tällaista sähköpostiosoitetta puhelinnumerolle, joka voisi vastaanottaa sähköpostista lähetettyjä viestejä tekstiviestinä?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 30 July 2020, 19:42

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Tällaista palvelua ei ole tarjolla.

Muutoinkin idea sähköpostista tekstiviestiksi kuulostaa kovin 1990-lukulaiselle. Muistaako kukaan, oliko tämä aikoinaan tarjolla HPY Citypuhelimeen?

Nykyään, kun puhelimeen saa sähköpostin, eiköhän tämä kannata rakentaa siten, että asettaa sähköpostiohjelmaan ilmoitukset kiireellisistä viesteistä?

Jos sähköpostiohjelma ei tätä tue, sitten voi avata kiireellisille viesteille oman sähköpostiosoitteensa ja asettaa tämän sähköpostiosoitteen kännykän sähköpostisovellukseen. Sen jälkeen voi tehdä varsinaiseen sähköpostipalveluun kiireellisille viesteille edelleenohjaussäännön puhelimen käyttämään osoitteeseen.

Kiitos vastauksesta, eli ei ole tuettu. Pitää tehdä noita priorisointisääntöjä itselle, että nämä kiireelliset viestit ei huku muiden sähköpostien joukkoon. Toinen motivaatio kysymykselle oli, että olisimme päässeet eroon taloautomaatiojärjestelmän sim-kortista ja mokkulasta tarpeettomana. Mutta niitä tarvitaan edelleen hälytysviestien lähettämiseen (muille tahoille).