Kysymys

ZTE Blade ja Nettipuhelin

  • 10 joulukuu 2010
  • 21 kommenttia
  • 4313 katselukerrat

Onko kukaan saanut Nettpuhelinta toimimaan ZTE Blade puhelimella?

21 kommenttia

http://www.fring.com/default.php
Tuolla Fringillä toimii, mutta viiveet ovat toooodella pitkiä ja täten aika ikävä käyttää :'(
Saunis vois värkätä näihin Android-luureihin oman nettipuhelin softan  ::)
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Olen asentanut, mutta en ole vielä confannut 3cx:n vastaavaa softaa. Joten sen viiveistä en tiedä.
Joo, sama täällä.

Ja lisäks kaikkia niitä SIP-sovelluksissa joita mä kokeilin (muistaakseni Sipdroid, Linphone, NetDial SIP Phone ja pari muuta) vaivas äänen pätkiminen suunnilleen kerran sekunnissa joten semmoisen mankelin läpi puhuminen on aika mahdotonta. Vaikuttaa siltä että Androidin SIP-ohjelmien suorituskyky ei nykyisellä toteutustavalla ainakaan ZTE Bladella riitä SIP-puhelun välittämiseen.

Mulla oli muuten ennen nykyistä ZTE Blade puhelinta Nokian 3 vuotta vanha N95 ja siinä SIP-puhelut toimi pätkimättä ja käsittääkseni natiivisti kunhan 3G signaali/kaista oli riittävän hyvä. Luulin että Bladessakin olisi ollut SIP-puhelut natiivina mutta ei.


Fringillä toimii, mutta viiveet ovat toooodella pitkiä ja täten aika ikävä käyttää :'(
Skype taas toimii ja kuuluu vallan loistavasti sekä WLAN että 3G:n yli. Onkohan tuossa jokin toinen tekniikka kuin noissa SIP-puheluissa?
Käyttäjätaso 2
No 3G-verkossa ilman HSUPA:ta/HSPA+:aa on VoIP melkoista kidutusta... ainakaan E71:n voip-sovelluksella toimivuus ei ollut riittävän hyvä omaan käyttööni, kun joskus testasin. Eli Sauniksen Nettipuhelimella puhelut pätki. Ja E71:n 3G-yhteys on suunnilleen Bladen tasoa, eli ei HSUPA:ta.
Kokeilin äsken 3CX:n Android SIP-ohjelmaa ja muuten se vaikutti tosi lupaavalta mut noin 2 sekuntia puhelun yhdistymisen jälkeen koko ohjelma ja puhelin jumiutui. Et sen pituinen se. ;)


Olen asentanut, mutta en ole vielä confannut 3cx:n vastaavaa softaa.
Csipsimpleä olen Galaxyn kanssa käyttänyt. Ainut toimiva vaihtoehto! Suosittelen!
Asensin CSipSimplen Android marketista ja se toimii.

Vihdoinkin! Ainut kokeilemani SIP-sovellus joka toimii ZTE Bladessa.

Kiitos!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ikinä ei oo tullu vastaan matkapuhelinta, jolla voi nettipuheluja soittaa. Nokian puhelimiin tuolla SaunaWikissä on vissiin asetukset.

Asensin tuon softan Milestoneen ja pitää tuossa valosan aikaan kokeilla. (Täällä ei sentään oo sitä kaamosaikaa eli ympärivuorokauden pimeetä, jäis kokeilemata.)  ;)

Onko tuossa jotain erityistä, mitä pitäis ottaa asentamisessa/asetuksissa huomioon?
Ei oikeastaan. Erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Toimii kuin junan vessa! Nettipuhelimen asetuksetkin oli paljon helpompi syöttää oikein kuin missään aiemmin kokeilemassani SIP-sovelluksessa.

Yks pieni bugi CSipSimplessä näyttäis olevan ja se on että puhelut ei (ZTE Bladessa) pääty punaista nappia painettaessa. Tosin kun poistun sovelluksesta niin puhelukin näyttäis päättyvän.
Hyvä, että pelittää Bladellakin.
Kellään tietoa miten CSipSimplessä saa puhelut kuuluviin luurista ilman kaiutinta kun toisessa päässä kaiukuu kuulemma ihan älyttömästi? (3. tai 4. kokeiltu softa ja kaikki muuten toimivia paitsi toi sama ongelma kaikissa että toimii vaan kaiuttimen kautta)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Kellään tietoa miten CSipSimplessä saa puhelut kuuluviin luurista ilman kaiutinta kun toisessa päässä kaiukuu kuulemma ihan älyttömästi? (3. tai 4. kokeiltu softa ja kaikki muuten toimivia paitsi toi sama ongelma kaikissa että toimii vaan kaiuttimen kautta)


Oman äänen kaikuminen johtuu usein siitä, että saapuvan äänen voimakkuus on liian suurella.
Mä olen käyttänyt puhelimen mukanana tulevia mikillisiä nappikuulokkeita.
CSipSimple on lakannut toimimasta minun ZTE Bladessa ilmeisesti viimeisimmän CSipSimple-päivityksen myötä.

Muuten kaikki toimii kuten pitäisi mut puhelun yhdistyttyä toisessa päässä oleva henkilö ei kuule minun puhetta (minä kuulen hänen puheensa).

Käytän puhelimen mukana tulleita kuulokkeita joissa on sisäänrakennettu mikrofoni.

P.S. Skypessä puhe kuuluu edelleen kumpaankin suuntaan.
CSipSimple toimii taas.

Häh?
Täälläkin ilmaantunut Galaxyllä samaa. Uudelleen soittaminen voi korjata tilanteen.
Käyttäjätaso 1
Nyt on tyhmä olo, mutten saa csipsimpleä toimimaan Nettipuhelimen kanssa. Voisikos joku vääntää asetukset rautalangasta...
En omista Androidia, mutta eikö Sipdroid ole pisimmälle kehitetty noista Androidin sip-ohjelmista? Itse ainakin kokeilisin ensimmäisenä sitä. http://sipdroid.org/ ' TARGET='_blank

2.3/2.4 Androidissa tulee muuten ainakin jollain tasolla natiivi sip-tuki, joten sitä odotellessa...
2.3.3 toimii ihan ok. Testasin sitä kerran. Koodekkina oli varmaankin rautamaisesta äänestä päätellen iLBC.

cSipSimple on kyllä nyt takunnut. Ei meinaa hyviä säätöjäkään löytää. Ääni on hieman tunkkainen ja yleensä eka puhelu jumahtaa alkuunsa. Toinen puhelu menee läpi. Käyttääkö joku stunneja tai iceä? Itsellä on ainakin pakko csipsimplellä käyttää. Muuten ei mene oma ääni läpi. Jännä juttu, ettei sipdroidissa tarvi käyttää...

Sipdroidissa oli alkujaan kaiku vikaa ja siinä on käytössä vain PCMA ja PCMU, joilla tosin nykyään saa kirkkaamma äänen kuin csipsimplellä. Tosin kaistaakin menee enemmän. Sipdroidissa on kuitenkin vielä vikaa, ainakin Galaxyllä. Puhe kuullostaa tulevan ulkokaiuttimesta vieläkin  😞 tuo oli ennenkin syy echoiluun...

Oli se vaan Nokialla laadukasta, ei tarvinnut kuin tunnarit syöttää.
En saanut cSipSimple toimimaan millään asetuksella - jumitti puhelinta. Sipdroidissa nettipuhelin sen sijaan toimii kuin unelma.
Puhelimessa viimeisin FLB-Froyo G2 2.2 r10b.

Osallistu keskusteluun