Ei pääse Wippies-spostiin. Tunnusta ei löydy

  • 20 helmikuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 300 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Ei onnistu kirjaantuminen wippies-postiin uuden osoitteen kautta. Yritin jos salasanan hukkumisen kautta sais uuden salasana ja mahd. auttaisi:
https://verkkoasiointi.elisa.fi/kertakayttosalasana
Annoin 1)abc@wippies.fi sähköpostiosoitteeni. (Joka toimi ennen teidän tekemiä muutoksia.)
Klikkasin seuraava ja ruudulle tuli tieto: Tunnusta ei löydy.
Mihinkäs se nyt katosi?

Hauskaa kun minulla on ennestään toiset NIC/Wippesin 2)dfg@pp.nic.fi tunnukset, jotka aiemmin jo siirrettiin Elisan alle.
Sitä postia olen käyttänyt webmail.elisa.fi kautta ja Wippies postia webmail.wippies.com kautta. No jos wippes posti jostain löydätte, niin on mukava kirjautua ulos edes takaisin kun lukee eri posteja webmail.elisa.fi kautta.

No ei siinä kaikki. Minulla on Saunalahden puhelin liittymä, joka siirtyi myös Elisalle. Sen peruja minulla on myös 3)puhnro@netti.fi postitunnukset. Tämän postin olen OmaElisan kautta edeleenohjannut 2)dfg@pp.nic.fi osoitteeseen.
Tämä menee kohta sekavaksi.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nykyään täytyisi siis kirjautua sisään täältä: https://webmail.elisa.fi/
OmaElisan salasanan palautuksella ei ole tämän kanssa tekemistä. Wippies- osoitteet eivät linkity mitenkään sinun OmaElisaasi, sillä ne ovat yleensä aina anonyymejä (niiden sopimuksessa ei ole siis esim. hetuasi).

Sisäänkirjautumiseen käytät samoja kirjautumistietoja kun silloin kun vielä kirjauduit Wippiesin kautta suoraa. Jos salasana on nyt unohtunut ja olet sen aiemmin selaimeesi tallentanut niin tästä löydät ohjeita sen etsimiseen: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/tallennettu-salasana/
Kirjoitukseni oli varmasti sekava, joten otetaan nyt vain "uuteen" Wippies-postiin kirjautuminen.
Olen yrittänyt nykyään kirjautua https://webmail.elisa.fi/, mutta edelleenkään ei kirjautuminen Wippies-postiin onnistu. Eilen en ollut ihan varma salasanasta, mutta nyt on kaksi vaihtoehtoa ja jomman kumman täytyy olla oikea, eikä kummallakaan onnistu.
Vonko lähettää Wippies-tunnukseni johonkin osoitteeseen vaikka sinulle, niin voitte katsoa onko tunnusta olemassa, koska salasanan hukkumisen kautta tuli ilmoitus "Tunnusta ei löydy".
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Juu, voit. Laita se kyseinen osoite Palstatiimille yksityisviestillä täällä: elisa.to/viestipalstatiimille 🙂

Osallistu keskusteluun