Vastattu

Elisa sähköposti

  • 9 March 2015
  • 4 kommenttia
  • 6371 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Millä ihmeellä saan avattua sähköpostiini tulleen viestin,vaikka mistä klikkaisi ei onnistu.Sähköpostin uudistus on täysin epäonnistunut, palatkaa ihmeessä vanhaan mikä oli selvä ja helppokäyttöinen.Taas on joku nuori nörtti päässyt tekemään uutta ja sen tietää mitä siitä seuraa, Elisalla on monessa muussa asiassa käynyt samoin, huonompaan mennään aina.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Timkem 9 March 2015, 18:17

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Uusi systeemi on täysi susi. Viestejä näkyy muutama kerralla, toiminta on hidastunut käyttökelvottomaksi. Asetukset ovat hävinneet, mistään ei löydy valikkoa, mistä ne saisi palautettua. Ohjesivustot ovat täysin puutteelliset, eikä mistään saa apua. Ovelaa muuttaa sähköposti täysin p***ksi ja sitten ainoa paikka, mistä saisi tietoa on kai omaguru, joka maksaa ihan sikana.
joru kirjoitti:

Millä ihmeellä saan avattua sähköpostiini tulleen viestin..........1. Kaksoisnäpäytetään viestiriviä, avaa viestin uudessa ikkunassa2. Valitaan viestirivi ja kolmen pisteen pudotusvalikosta "avaa uudessa ikkunassa"3. Valitaan viestirivi ja alhaalla oikeassa kulmassaoleva pieni kolmio avaa saman ikkunan alaosaan lukutilan
Kiitos näillä ohjeilla saan  tulevan postin auki.Mutta toinen asia joka on tullut tullut vastaan on se että tulevat postit ovat ihan missä sattuu ei niin kuin vanhassa postissa järjestyksessä ensimmäisenä, millä tämä propleema saadaan korjattua.
S-postin voi "aakkostaa" valitsemalla sarakkeen ja kahdesta pienestä kolmiosta "aakkostuksen suunnan. Päiväyssarake järjestaa postin saapumisjärjestykseen. Valittu asetus pitäisi jäädä ohjelman muistiin.