Elisan lähettämät roskapostiviestit

  • 3 huhtikuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 96 katselukerrat

Olemme ottaneet jo monta kertaa yhteyttä Elisaan, koska Elisa lähettää roskapostia kymp.netin sähköpostiosoitteesta, joka on poistettu käytöstä jo vuosia sitten, koska kyseinen henkilö on muuttanut toiselle paikkakunnalle Kotkasta. Ikävää on, että roskapostia lähetetään viestiketjun mukaan lukuisille ihmisille, joille on vuosia sitten lähetetty sähköpostia tästä sähköpostiosoitteesta, mitä ei ole enää olemassakaan. Tämä on erittäin kiusallista roskapostia saajille sekä henkilölle, joka on mukamas näitä roskaposteja lähettänyt. Vastuu on Elisalla ja tästä on käyty jo monta keskustelua ja asian pitäisi olla kunnossa, mutta sama roskapostitus jatkuu taas. Elisa osti Kymp.netin, joten vastuu siten Elisalla. Olen kyseisen roskapostiosoitteen perheenjäsen, joten olen hyvin selvillä tästä tilanteesta ja toissapäivänä sain kaksi roskapostia tästä poistetusta osoitteesta ja sama posti oli mennyt lukuisile muille ihmisille.
Minua on pompoteltu asiakspalvelusta guruja myöten ja puhelikustannuksia on tullut tämän Elisasta johtuvan vian takia todella paljon menetetystä työajasta puhumattakaan ja edelleenkin ongelma on teidän puolelta korjaamatta. Mihin osoitteeseen voin antaa tarkemmat sähköpostitiedot, jotta tämä ongelma saadaan ratkaistua.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitahan yksityisviestillä nimimerkille Palstatiimi (ohjeet myös mun nimeä klikkaamalla) tuo sähköpostiosoite, johon viittaat tuossa avausviestissä. Kuulostaa kyllä aika hurjalle tuollainen ja etenkin, jos osoite olisi poistettu käytöstä. Kaivellaan vähän niin eiköhän tuohon vähän järkevämpi selitys saada. Yksityisviestiä ja tietoja odotellessa. 🙂
Käyttäjätaso 7
Ikävää on, että roskapostia lähetetään viestiketjun mukaan lukuisille ihmisille, joille on vuosia sitten lähetetty sähköpostia tästä sähköpostiosoitteesta, mitä ei ole enää olemassakaan.
Todennäköinen selitys tälle ihmeelliseltä kuulostavalle ongelmalle on se, että niitä posteja ei todellisuudessa lähetetä kyseisestä osoitteesta.

Sähköpostin lähettäjätieto on ihan vastaava kuin perinteisen kirjekuoren lähettäjä-tieto. Siihen voi kirjoittaa ihan mitä tahansa. Ja tätä ominaisuutta roskapostittajat ovat aina käyttäneet hyväkseen - roskaposti pääsee todennäköisemmin läpi suodattimista ja tulee jopa luetuksi, kun se tulee näennäisesti tutusta osoitteesta.

Osallistu keskusteluun