Kysymys

Elisan Webmail on pelkkää roskaa - KORJATKAA SE!

 • 15 lokakuu 2015
 • 2 kommenttia
 • 445 katselukerrat

Olen laittanut aiemminkin palautetta Elisan Webmailista, mutta parannuksia ei nähtävästi ole tulossa lainkaan. Käyttöliittymä on alusta asti ollut huono ja tässä on jo ollut tarpeeksi aikaa jotta Elisan ohjelmoijat olisivat voineet tehdä parannuksia siihen. Mutta ei nähtävästi kiinnosta parannusten teko. Saunalahden Webmail oli käyttöliittymältään selkeä vaikka siinä oli joitakin huonoja asioita, kokonaisuutena toimivuus oli paljon parempi joka tapauksessa. 

Nyt uusin "parannus" mitä Elisan ohjelmoijat ovat keksineet, on 10 sekunnin hidaste jos kirjoittaa salasanan väärin kun yrittää kirjautua sisään. Uskomatonta pas-kaa nämä niin sanotut parannukset jotka eivät yhtään auta käyttäjää tai paranna käyttökokemusta. Jos Elisa ei olisi ainoa palveluntarjoaja jota voin käyttää taloyhtiössäni, en enää käyttäisi tätä. Kun yritys on paisunut liian suureksi kuten Elisa nyt on, niin sitten voi alkaa kusta asiakkaiden päälle ja tehdä mitä mieli lystää.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Haluatko kertoa tarkemmin, mikä käyttöliittymässä on sellaista, mikä kaipaa parannusta? :)

  Tuo 10s. odotusaika on todennäköisesti laitettu kirjautumiseen turvallisuussyistä 🙂
 • Koko käyttöliittymä pitää tehdä uudestaan. 

  - Väritys uusiksi, värien pitää olla erottuvampia.

  - Viestien tuplaklikkaus pois, viestien pitää näkyä yhdellä hiiren painalluksella.

  - Useiden viestien valitsemiseksi siirtämiseksi toiseen kansioon varten pitää olla checkboxit, nyt täytyy pitää Ctrl-painiketta pohjassa jos valitsee yksitellen viestejä.

  - Osoitekirja ja Asetukset vasempaan palkkiin, nyt ne vie turhaan tilaa yläpuolelta

  - Kun selaa pitkää listausta sähköposteista sisältöalueella, ei sarakkeiden otsikot pysy näkyvissä

  - Vasemman palkin "attachments" teksti pitää suomentaa (Liitteet)

  Tässä nyt alkuun korjausehdotuksia. Ja se 10 sekunnin viive tosiaankin pois, se vain aiheuttaa ärsytystä ja haittaa. Tietoturvan kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

  Osallistu keskusteluun