jippii.fi

  • 21 October 2020
  • 3 kommenttia
  • 3711 katselukerrat

Hei, minulla on aikoinaan ollut jippii.fi sähköposti ja minun pitäisi palauttaa yksi salasana ja sen voi ainoastaan tehdä kyseiseen sähköpostiin johon en enää käsiksi pääse. Toki kyseinen sähköposti on ollut pois käytöstä jo todella monta vuotta.

toivottavasti osaatte auttaa, kiitos.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @JanneXX ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Mikäli toi on siis käyttämättömänä eli toisinsanoen suljettuna jo, niin sitten ei tuolle oikein mahdeta mitään :/ Toki jos  lisäät ton osoitteen profiiliisi yksityisiin muistiinpanoihin niin voidaan moderoinnin puolelta vilkaista  tilannetta varmemmin vielä? :) 

Voisko tollasta saman nimistä osoitetta mitenkään tehdä uudestaan, saisin sitä kautta tuon salasanan palautuksen sinne spostiin, kun  olen tosiaankin varma että tämä sposti on poistunut jo aikoja sitten..

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Periaatteessa pitäis olla joo kahellakin tapaa mahdollista, toinen on se että toi on niin vanha että osoite vapautunut kiertoon ja toinen se että sulku sen verran tuore että se voidaan vielä jäljittää suhun ja sitä kautta palauttaa olemaan. Laitakko @OmaYhteisö-tiimi’lle yksäriä niin katellaan tuota tarkemmin? Tarvii kuitenkin tohon tehdä sähköpostipalveluista sopimus mikäli sellasta ei vielä ole plus muutenkin vähän tsekata tota sopimuksellisesti tarkemmin :)