Vastattu

Jippii-sähköpostiin kirjautuminen ei onnistu

  • 17 December 2017
  • 3 kommenttia
  • 1315 katselukerrat

En pysty kirjautumaan jippiin vanhaan sähköpostiin johon olen kuitenkin kuukauden alussa onnistuneesti kirjautunut. Enkä ole vaihtanut salasanaa varmaan koskaan tuohon joten olen satavarma että kirjautumistiedot pitävät paikkaansa. Sähköposti ei ole oma elisa palvelun alla joten en pysty sitäkään kautta palauttamaan kyseistä salasanaa. Osaatteko neuvoa että missä on vika?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ninjatar 19 December 2017, 14:48

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Moro cherrysalmon ja tervetuloa Palstalle!

Nyt olisi hyvä kurkata sopimuksen tilannetta tarkemmin, niin päästään tutkailemaan, mikä kirjautumisessa menee mönkään. Pääsisitkö laittamaan meille viestiä esim Facebookin kautta tai soittelemaan 010190240? Autetaan toki myös täällä Palstalla yksityisviestein http://elisa.fi/palstatiimi , mutta sitä kautta vastausta saattaa joutua hetkisen odottelemaan. 🙂
Minulla on sama vika, että en ole nyt pariin viikkoon päässsyt enää kirjautumaan jippii.fi-sähköpostiini. Kirjautuminen epäonnistuu aina vain. Mitäs tehddään? laitanko yksityisviestiä jollekin?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Minulla on sama vika, että en ole nyt pariin viikkoon päässsyt enää kirjautumaan jippii.fi-sähköpostiini. Kirjautuminen epäonnistuu aina vain. Mitäs tehddään? laitanko yksityisviestiä jollekin?

Juurihan tuossa ninjatar laittoi linkin Palstatiimin profiiliin, jota kautta pääset laittamaan viestin Palstatiimille, jotta tutkivat asiaa.

Autetaan toki myös täällä Palstalla yksityisviestein http://elisa.fi/palstatiimi , mutta sitä kautta vastausta saattaa joutua hetkisen odottelemaan.

Itselläni vanha @jippii.fi -domainilla oleva sähköposti toimii ja sinne pääsee kirjautumaan normaalisti. Viimeksi kirjauduin webmailiin tänään.