Kysymys

Kastemato kadonnut

  • 5 maaliskuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 8801 katselukerrat

Minulla oli aikaisemmin Saunalahdelta kastema.to -loppuinen sähköpostiosoite, joka toimi vielä 2012 loppupuolella. Nyt sitä ei enää näy sähköpostinimien luettelossani oma.saunalahti.fi -palvelussa. 

Ja uusia sähköpostinimiä luotaessa ei vaihtoehtona enää ole kastema.to -loppuisia.

Toimiiko jollakin muulla?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Näköjään on poistunut minultakin kaikki kaun.is / nei.to / kastema.to / yms muut, joissa tunnisteena on ollut jotain muuta kuin com, net tai fi

Mutta pääsetkö webmailin kautta avaamaan sähköpostilaatikon silla kastema.to -päätteisellä osoitteella? Minä en muista mitä minulla on ollut ja onko minulla enää edes niitä sopimuksia, joihin nuo erikoisuudet liittyivät.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kyllä minulla näyttäisi tulevan muutamaan .to päätteiseen osoitteeseen lähetetyt testiviestit.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mikäli kastemato on kadonnut, Pyhäjärven innokkaille kaloille varmaan kelpasi lounaaksi. Uusia kastematoja saa taas kesällä maata eli multaa penkomalla :)

Muussa tapauksessa kannattaa huomioida, että posti kulkee aina oletuspostilaatikkoon joka on yleensä puhelinnumerosta koostuva. Asiakaspalvelussakin ehkä tiedetään miksi näin tapahtui.
Käyttäjätaso 5
Pistin tästä kyselyä, että mikä on tilanne. Itse katoin Omasta Saunalahdestani ja itse en ainakaan voi ottaa muita kuin .fi, .net ja .com -osotteita. Palailen asiaan, kun saan tietoa 🙂
Selvis se syy. Minulla on ollut Saunikselta toinenkin sopimus, jonka sähköpostiosoitteissa tuo kastema.to -osoite oli. Tuo sähköposti toimii edelleen, kun antaa ne vanhat tunnukset, vaikka itse sopimus on loppunut jo vuosia sitten.  Esim, oma.saunalahti.fi ei aukene tuon sopimuksen tunnuksilla enää eli en pääse hallinnoimaan tuota osoitetta. Mutta ei passaa valittaa, kun oikeastihan tuon osoitteen ei kuuluisikaan toimia enää.

Tuon vanhan sopimuksen historia on tällainen:

Aikanaan Sauniksella oli Freedom-niminen wlan-nettiyhteys. Kun se lopetettiin, tarjottiin Saunalahdelta adsl-liittymää edullisin ehdoin. Kun tilasin sen, tuli siinä uudet tunnukset, mutta tuo Freedom jäi myös voimaan. Sitten kun Saunalahti lakkasi tarjoamasta paikkakunnalleni adsl-liittymääkin, siirryin Soneran asiakkaaksi, jolloin tietysti nuo Sauniksen adsl-liittymän tunnukset lakkasi. Mutta vanha Freedom jäi tuolla lailla roikkumaan puoliksi. Mutta ei siitä minulle haittaakaan ole.

Mutta tosiaan uusia kastema.to -sähköpostiosoitteita ei valikoista enää löydy voimassa olevilla puhelinliittymän tunnuksillakaan.

Osallistu keskusteluun