Vastattu

Kolumbus vietejä kadonnut loppiaisen tienoilla

  • 10 tammikuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 239 katselukerrat

Minulla oli sähköpostiviestejä n. 600 kpl. Avasin postin sunnuntaina ja saapuneet postit kansiossa oli postit lähes kaikki kadonneet, Tallella oli tusinan verran viestejä, joulun jälkeen saapuneita, Kokeilin puhelimella niin sain näkyviin vain Kauppalehden ja Taloussanomien viestejä n. kuukauden ajalta taaksepäin. Mahdollisen virheen johdosta odottelin pari päivää, mutta tilanne jatkuu,
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 11 tammikuu 2017, 16:17

Oletko tsekannut webmailin kautta roskakorin? Käytitkö jouluna sähköpostia kenties jollain sähköpostiohjelmalla, joka olisi ladannut ne tietylle laitteelle ja poistanut palvelimelta?
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Oletko tsekannut webmailin kautta roskakorin? Käytitkö jouluna sähköpostia kenties jollain sähköpostiohjelmalla, joka olisi ladannut ne tietylle laitteelle ja poistanut palvelimelta?
Kiitos aktiivisuudesta. Roskakorista ei löytynyt mitään. En oikein tiedä, mitä web-mailin kautta tarkoittaa. Käytän IEn kautta elisan sivuilta ja Windows-puhelimella,Surfacella ja PCllä. Jos olen käyttänyt muulla ohjelmalla niin viestin löytynevät ao oihjelman kansiosta esim Outlook ?
Tuskin olen käyttänyt muilla ohjelmilla mutta tarkistelen varmuuden vuoksi tätäkin mahdollisuutta.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Webmail on meidän sähköpostipalvelumme https://webmail.elisa.fi/ , jonka kautta sähköpostiasi ilmeisesti olet käyttänytkin? Koska käytät sähköpostia usealla laitteella, kannattaisi nyt tarkastaa, että käytössä ei ole POP3 -protokolla. POP3-protokollaa käytettäessä postiohjelma noutaa palvelimen Saapuneet-kansion viestit laitteelle, jolta posteja luetaan. Näin ollen viesti on luettavissa ainoastaan laitteella, jolla sen olet avannut. Suosittelisin siis käyttämään IMAP4 -protokollaa, jolloin postit on luettavissa useammalla laitteella.

Osallistu keskusteluun