Vastattu

Lisätilaa sähköpostiin?


Hieman tähän ketjuun liittyen. Itselläni myös ikuisuuden vanha @kolumbus.fi sähköpostiosoite jota en mielelläni mihinkään vaihtaisi, mutta postilaatikon onnettoman pieni (200mt) koko vaivaa. Voiko vanhoja postikansioiden kokoja kasvataa, jos nyt vaikka 1gt edes saisi niin elämä helpottuisi jo huomattavasti.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 4 April 2016, 13:46

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Noista sähköpostien lisäpalveluista on (hieman huonosti esillä) tuo esittelysivu, jonka mukaan:

Postitilalla saat muhkeat 200 Mt lisää levytilaa sähköpostilaatikkoosi. Postitila on saatavilla kaikkiin Saunalahden sähköpostilaatikoihin (paitsi GSM-liittymien mukana tuleviin postilaatikoihin).

200 Mt lisätilaa sähköpostilaatikkoon
Palvelu on postilaatikkokohtainen
Yhteen postilaatikkoon voit halutessasi tilata useamman kuin yhden Postitila-palvelun, jolloin postilaatikkosi koko kasvaa aina 200 megatavulla
Postitilan hinta on 20,16 € vuodessa eli vain 1,68 €/kk
Laskutuskausi 12 kk

Postitilaa saat kirjautumalla omalla tunnuksellasi OmaElisa-palveluun ja tilaamalla sen joko Lisäpalvelut-kohdasta tai suoraan postilaatikoiden hallinnasta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siirtelin tämän omaksi keskustelukseen. 🙂
Kiitos, Matiaas. Täytyypä katsastaa, kun jo noin äkkiä olen päässyt täyttämään laatikkoni toimimattomaksi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Juu, tuo perustila tulee hyvin äkkiä täyteen. Tuollaisen tilan kanssa on näppärin aina tallentaa isot (turvalliset) liitteet heti omalle koneelleen ja poistaa viesti, jos sen säilyttäminen siellä postissa ei mitenkään tärkeää ole. 🙂
200Mt on jo paaaljon, täällä hyvin pärjätty sillä GSM:n mukana tulleella 15Mt:n lootallakin ( ku ei voi hukata kun on jo niin paljossa käytetty osoite.. )

Se mikä täs omassa "@netti.fi:ssä" tökkii on tuo spämmifiltterin olemattomuus ( ju on 'kytketty päälle' sieltä asetuksista ), mut jatkuvasti saa silti olla sitten eri sisäänkirjautumissivulla ( OmaElisa ) copypasteamassa noita spämmiosotteita sinne käsittelysääntöihin.. mitään tuo 'automaatti' ei osaa tehdä ite ( vrt. GMail, jonne tulee ehkä 0,5 spämmiä kuussa - ja sitä osotetta sentään laitan jakoon aina kun on vähänkään 'ei-suomalainen' tms. ei nyt epäillyttävä mut sinnepäin sivusto joka meiliosotteita nyt yleensä tarvii.. )

JOS se olis edes semmonen 'oppiva' että kun hinaat sen spämmin sinne minne se kuuluu ( spämmikansio ) niin se helevatan ohjelma oppis sen osotteen automatic.. mikä virka sillä spämmikansiolla muuten edes on jos ei tuotakaan ossaa..

Isompaan tiedonsiirtoon kannattaa vaan ottaa GMail ( 15Gt ilmainen ) ;)

.. ai niin.. jos ei olis ite laittanu mitään käsittelysääntöjä, niin 30 spämmiä pelkästään sunnuntaina..
Sähköpostilootan tiantarve:
Jos omistaa tietokoneen, niin ilmaista tilaa saa oman koneen kovalevyltä ja voi huolehtia varmistuksesta ja roskapostisuotimesta itse. ThunderBird on ilmainen postiohjelma ja sillä voi aina tarpeen tullen siirtää viestejä tai arkistoida omalle koneelle. Vastuu vanhoista viesteistä on kyllä sitten omana huolena.

Toinen vaihtoehto on, jos työpaikan puolesta koneella on Office Outlook, niin sekin on kelpo ohjelma hallita sähköpostiviestejä. Kumpi jompi.

Molemmissa ohjelmissa on roskapostihallinta, hyvä sellainen. Lisäksi voi hillitä operaattorin intoa lähettää HuuHaa-mainoksia suodatuksilla/säännöillä ihan ilmaiseksi.
Näiden vehkeiden kanssa pelattu kyllä vähintään tarpeeksi, en tarvitse neuvoa sähköpostisovelluksissa ja sähköpostien hallinassa. Fakta nyt vain on se, että 200M on melko vähän postilaatikko tilaa, nykypäivänä laatikot tuppaavat olemaan poikkeuksetta 1Gt ja siitä ylöspäin, se ei tarkoita sitä etteikö 200M pärjää, sitä vaan täytyy monitoroida vähän aktiivisemmin kuin vaikkapa 4Gt laatikkoa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Saunalahti ei ole sellainen operaattori joka sellaista tilaa tarjoaisi, koska Elisan on ostanut sen. Elisaa ei paljoa asiakastyytyväisyys kiinnosta, kunhan tulee 20 € vuodesta 20 megatavusta. Toisaalla 15 Gt -postilaatikon saa 0 € vuodessa 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Elisaa ei paljoa asiakastyytyväisyys kiinnosta, kunhan tulee 20 € vuodesta 20 megatavusta.


Tuostahan voisit hpguru aloittaa ihan oman keskustelun omien kokemustesi perusteella. Ikävä kuulla, että et ole ollut tyytyväinen meihin. Palautetta saa ja pitää antaa, mutta paremmin tuollaiset villit heitot saa selvitettyä kun on jotain kättä pidempää, mikä siellä mielessä on nyt harmittamassa. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Elisaa ei paljoa asiakastyytyväisyys kiinnosta, kunhan tulee 20 € vuodesta 20 megatavusta.

Tuostahan voisit hpguru aloittaa ihan oman keskustelun omien kokemustesi perusteella.


Voi, älä yllytä!

Palautetta saa ja pitää antaa, mutta paremmin tuollaiset villit heitot saa selvitettyä kun on jotain kättä pidempää, mikä siellä mielessä on nyt harmittamassa. :)

Tai sitten vain kiltisti ja hiljaa odotellaan, että tämä kausi menee ohi, ja päästään siirtymään seuraavaan. Oletettavasti sitten taas saadaan aivan yhtä yleistäviä villejä heittoja ja maanisia puolustuspuheita Elisan ylivertaisuudesta.

Ei kai nämä kyseiset villit heitot koskaan ole kestänyt sen tarkempaa "selvittelyä", ei puolesta eikä vastaan. Turhaa ja merkityksetöntä provoamista, sanon minä!