Kiinnitetty keskustelu

Lue tämä ensin, jos sähköpostisi ei vastaanota postia

  • 24 maaliskuu 2016
  • 0 kommenttia
  • 10437 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos laatikkosi ei vastaanota postia toimi seuraavasti:

1) Kirjaudu laatiikkoosi webmailin kautta osoitteessa https://webmail.elisa.fi

2) Tarkista ettei laatikkosi ole täynnä3) Ota kaikki laatikkosi kansiot näkyviin ja tarkasta ne viestien osalta4) Tarkista ettei odottamasi viesti ole luokiteltu roskapostiksi kurkkaamalla roskapostikansioonHUOM! Sähköpostilaatikon käytetty tila on ilmaistu sivun vasemmassa alalaidassa. Jos laatikko on täysi, se ei ota viestejä vastaan. Poista turhat viestit, ja tämän jälkeen kirjaudu ulos ja odota rauhassa. Tila ei vapaudu välittömästi, vaan saattaa mennä vartista muutamaan tuntiin, että palvelin vapauttaa tilan.

Kansionäkymän muokkaamiseen kannattaa katsoa ohjeita osoitteesta http://elisa.fi/webmail-ohjeet

Jos laatikko ei yllä mainituista toimenpiteistä sekä odottelusta huolimatta vastaanota postia, sinun ei tarvitse avata uutta aihetta siitä Palstalle. Jos laitat avunpyynnön jonnekin vanhan keskustelun jatkeeksi niin se saattaa jäädä huomiotta.

Ongelman selvittämiseksi voit lähettää yksityisviestin nimimerkille Palstatiimi. Laita viestiin sähköpostiosoite, jota ongelma koskee sekä kuvaus siitä mitä olet laatikon toiminnan eteen tehnyt (mainitse vähintään edelliset toimenpiteet).

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.