Vastattu

Lumian puhelimen outlookposti ei avaudu eikä näytä saapuneita

  • 24 maaliskuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 232 katselukerrat

En saa millään sähköpostiani auki eli se ei anna saapuneita posteja näkyviin. Tämä puhelin on Lumia numeroa en nyt näe. Mutta saapuneet eivät tule näkyviin. Tulee se lukonkiva ja siinä lukee, että yhteys palvelimeen on salattu joten miten pääsen lukemaan saapuneet ja saan synkronoitua tiedot koneelta???
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Emppppu 24 maaliskuu 2017, 17:47

Ootko nämä: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkopostin-asetukset/ ohjeet käynyt läpi ja katsonut että kaikki luurin asetukset ovat sähköpostille oikein?
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Ootko nämä: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkopostin-asetukset/ ohjeet käynyt läpi ja katsonut että kaikki luurin asetukset ovat sähköpostille oikein?
No, ei tullut mieleen, että se olisi niin vaikeeta!!! Mutta nyt pääsin eroon koko postista lopulta!! Tässä on muitakin omituisia ongelmia Lumian ja koneen välillä eli se on kadonnut laitteista jonnekin en tiedä mitä tekemistä sillä kenties on, että latasin hullu siihen windows 10 kun tuli tarjolle, ei ehkä ollut paras juttu vähään aikaan. Yritän saada sen takaisin koneeseen.
Jos puhelimen malli on sellainen, että kymppi pyörii, niin kasin ja kympin välillä ero on kuin yöllä ja päivällä. Onhan se erilainen verrattuna vanhaan versioon, mutta se erilaisuus on täysin positiivista. Kymppi on tosi jouhea käyttää. Windows-puhelimen ainoa vika on, että Joillekin käyttäjille sovellusvalikoima on suppea.

Suosittelen kymppiä puhtaana asennuksena. Varmuuskopioitu luuri alustetaan tietokoneella käyttäen "Windows Device Recovery Tool" -työkalua. Tämä tyhjentää puhelimen tiedot täydellisesti. Näin tehden vanhan Windows-version bugit eivät siirry kymppiin. Mahdolliset virheelliset sovellusten asetukset voi välttää, kun ei palauta varmuuskopiota sitä asennuksen kysyessä.