Vastattu

Minulle ei ole tullut ainuttakaan sähköpostia sen uudistuksen jälkeen, kuka korvaa mulle tämän?

  • 2 huhtikuu 2015
  • 28 kommenttia
  • 1693 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia

Minulla näyttää postilaatikon koko 16/20 MT vaikka postia ei ole kuin 1,1 MT? Miten tämän saa korjattua?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jos joku kommentoi vastaajien vastineita, niin kannattaisi myös katsoa peiliin ja lukea omia kysymyksiään... :smileyembarrased:

Parantamisen varaa olisi niissäkin. Inttämistä yms. Eikä edes mitään tietoa kuka on elisalainen ja kuka normi palstalainen, kunhan ättäröidään. 

Eikä selkeätä lisäkysymystä tai itseselvityksiä sekä vastauksia annettuihin vastauksiin. ISOILLA kirjaimilla HUUTOA jne jne. ( esim. @grove )

No asiaan:

email-kansiot.PNG

Tuossa meikun kansiot, joista iso osa oli piilossa, kun alkoi käyttämään tätä uutta webbimailia.

Hyvin moni ihmetellyt, että miksi sähköposti täynnä tai ei näe esim. aiemmin lähetettyjä postejaan, kun eivät ole enää noissa oletuksena näkyvissä kansioissa. Joka kansiota kun on suomen ja enkunkielisinä ja joskus kolmekin kappaletta. Esim. kännyllä (Lumia) poistetut viestit menevät 'Deleted Items' -kansioon, ei 'Roskakoriin' tai 'Trash' -koriin.

Kun kaikki kansiot laittaa näkyviin ja tarkistaa niiden postit poistaen turhat (kannattaa lajitella kokojärjestykseen) ja katsoo lopuksi aloitussivun vasemmasta alareunasta paljonko tilaa on käytetty (vaatii usein uudelleen kirjautumisen tilille postien poistojen jälkeen, jotta tilatieto päivittyy), niin näkee onko 200 Megan todella minikokoinen sähköposti täynnä vaiko ei.

Ja jos oikeata ongelmaa (eli tilaa tässä tapauksessa on), niin vikailmoitusta tekemään selvin teknisin tilatiedoin, niin alkaa toimimaan. Ei palstalaiset moderaattoreita lukuun ottamaat pysty silloin auttamaan, muuta kuin "lohduttaa ja henkisesti pitää kädestä kiinni ja silittää niskahiuksia". :)

Elisa saisi kyllä kasvattaa tuon postin koon ainakiin yhteen Gigaan, mieluummiin isompaan. Ollut tuo sama 200 Megaa varmaan kymmennen vuotta, jos ei enempikin reippaasti. Ilmaisposteissakin gigakaupalla tilaa, mutta tämä maksullinen hyytynyt tuohon historiallisen vanhaan kokoon.

Nimimerkki: "Minussa ei mitään vikaa/syytä. Elisa ja palstalaiset syntipukkeja, aina." :smileyangry:

😛
Ei kyllä auttanut tämäkään asia yhtään. Viestit vaan lakkasi tulemasta. Olen tyhjentänyt ja on mahtunut s-postit ennenkin. Ärsyttää kun menee nyt niin viesti ohi. Yritin lähettää omasta toisesta s-postista viestiä, eikä MITÄÄN tule enää s-postiin. Ärsyttää kun käytin tuota päätoimisena s-postina.

Osallistu keskusteluun