Vastattu

Miten poistan jippii.fi sähköpostiosoitteen?

  • 30 heinäkuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 716 katselukerrat

Miten tuon yli 10v vanhan sähköpostiosoitteen saa poistettua käytöstä??? Koitin etsiä valikosta, mutta en löytänyt. Mulla on siis se todella vanha, ihan ensimmäisiä tämä. Syy poistohalukkuuteen on se, ettei sinne tule muuta kuin roskapostia ja se on jatkuvasti tukossa, koska kokohan on ihan kaikki 4M siinä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kv36 30 heinäkuu 2016, 13:31

Ilmaislaatikot katoavat olemasta ihan itsekseen, kunhan et koske siihen muutamaan kuukauteen.Eli jos seuraavan kerran yrität kirjautua siihen sähköpostiin joskus ensi vuonna, saat huomata että se ei enää onnistukaan.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Ilmaislaatikot katoavat olemasta ihan itsekseen, kunhan et koske siihen muutamaan kuukauteen.

Eli jos seuraavan kerran yrität kirjautua siihen sähköpostiin joskus ensi vuonna, saat huomata että se ei enää onnistukaan.

Ovatko nuo @jiippii.fi sähköpostilaatikot ilmaisia vielä 11.2020 jälkeen? vai meneekö niistä maksu tuon muutaman kuukauden odottelun ajan?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Ovatko nuo @jiippii.fi sähköpostilaatikot ilmaisia vielä 11.2020 jälkeen? vai meneekö niistä maksu tuon muutaman kuukauden odottelun ajan?

Morjes. Kaikki nämä ilmaissähköpostit tulevat muuttumaan maksullisiksi Internet Palvelupaketiksi jossain vaiheessa. :) 

 

Ei mun jippii ainakaan kadonnut mihinkään, vaikka unohtui parhaillaan kai pariksi vuodeksi. Nyt muutama viikko sitten sain muutoskirjeen ja irtisanoin sen vihdoin kokonaan OmaElisan kautta.  

Kun äsken kävin kattomassa tietojani, oli mulle ilmestynyt sinne uusi hieno sopimus, ja maksullinen internetpalvelupaketti, vaikkei mulla ole enää ainuttakaan elisan meiliosoitetta olemassa. En ihan ymmärrä miksi maksaisin siitä senttiäkään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Lisääkkös @Tarurok profiiliisi asiakasnumeroa  niin päästään vähän vilkaisemaan tarkemmin tilannetta? :) 

Lisääkkös @Tarurok profiiliisi asiakasnumeroa  niin päästään vähän vilkaisemaan tarkemmin tilannetta? :) 

Tää homma hoitui jo aamulla asiakaspalvelun kautta. Oli kuulemma virheellisesti muodostunut tyhjä soppari, ja kaveri poisti sen sieltä saman tien. Nyt tarttee enää seurata hetki, että ehtikö siitä muodostua laskua. Poistavat sitten tarvittaessa senkin.

Osallistu keskusteluun