Onko porukalla kokemuksia SPAMFighter-ohjelmasta?

  • 8 huhtikuu 2017
  • 1 kommentti
  • 777 katselukerrat

Latasin vuorokausi sitten ko. tanskalaisen Spam-Killerin. F-Secure ei ainakaan varoitellut tai estänyt asentamista. Olen nyt saanut 18 kpl spammia ja 100% on blokattu ja 0% oikeita blokattu.

http://www.spamfighter.com/SPAMfighter/Product_Info.asp -sivulla on kerrottu käyttöympäristöstä. Lähinnä Microsoft postiohjelmat ja Thunderbird. Minulla se pyörii Kympissä & Office Outlookissa.

Jos tiedät jotain epäilyttävää tästä ohjelmasta, niin please kommenttia.

1 kommentti

Olen nyt käyttänyt muutamia päiviä tätä SPAMFighter-ohjelmaa ja näyttää hyvältä.
1) Arvostelu ei ole aivan ysioikoista, koska yksi spammaaja on hävinnyt kuvioista. Sen osuus mulla oli lähes puolet roskapostista. Sen domain-nimiä oli @22234444.com, @22243333.com, @22244440.com etc. Liekö venäläisen kiinni jääneen kaadettu bottiverkko aiheuttanut tämän.
2) Tällä hetkellä mulle tulee about 15 spammia päivässä ja 100% menee spammikansioon. Olen tarkistanut, että sinne ei ole mennyt oikeaa postia. Ohjelma maksaa 31 egee vuosi (Elisan yritelmä 12 egee.
Tuossa tarjous: https://secure.spamfighter.com/355/purl-Spring2017?x-source=Spring2017_Mail1 . Tässä vaiheessa on syytä alleviivata, että ohjelma on tarkoitettu Microsoftin postiohjelmille ja Thunderbidrdille windows ympäristössä. Se EI toimi puhelimissa.

Elisalle ehdotan, että kannattaisi tutkailla, josko kyseisen ohjelman yritysversiot ratkaisisivat Elisan asiakkaiden spam-ongelmat. Tämä on ihan maallikon ehdotus. Meinaan, jos spam tapettaisiin, ennen kuin posti toimitetaan asiakkaan lootaan ja ohjattaisiin spamkansioon.

Osallistu keskusteluun