Vastattu

Ovatko Elisan roskapostisuodattimen asetukset muuttuneet?

  • 19 August 2020
  • 2 kommenttia
  • 801 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Onko Elisan roskapostisuodattimeen tehty jotakin muutoksia? Viime päivinä tähän asti normaalisti tulleita oikeita sähköposteja on ruvennut menemään suoraan roskapostiin. Jopa Elisan viihdeuutiset ovat menneet roskapostiin. On aika työlästä, jos kaikista sähköpostiosoitteista pitäisi laittaa tieto, ovatko ne sallittuja vai estettyjä. 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JJesseJ 19 August 2020, 15:30

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Mitään muutoksia roskapostisuodattimeen ei ole kyllä tullut. 
Voidaan asiaa tarkemmin tutkia ja laittaa vikailmoitusta tarvittaessa eteenpäin jos laitat meille yksityisviestiä joko tänne OmaYhteisö-tiimi tai olet yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 010190240, OmaElisan chatin kautta tai vaikka laittamalla viestiä Facebookin kautta http://m.me/elisasuomi 

Väittäisin että muutoksia on varmasti tullut. Elokuun alkupuolelta alkaen etenkin Elisan boksiin jostain muusta palvelusta uudelleenohjatut postit menevät melko satunnaisesti roskapostiksi. Katso  https://yhteiso.elisa.fi/saehkoeposti-68/saehkoepostin-kulussa-ongelmia-iki-fi-kolumbus-fi-517353. Samaa on käynyt, tosin harvemmin, Microsoftilta @live.com osoitteesta uudelleenohjatulle postille. Viimeisin Elisan oma lasku meni roskapostiksi… Tämä alkaa olla suorastaan rasittavaa, aina ei muista tarkistaa Spam kansiota ja sinne voi päätyä tärkeääkin ennen ihan luotettavasti läpi tullutta postia.

Sähköpostipalvelu on nyt nykyään lisämaksullinenkin, jos tämä ei pian tule kuntoon on todella katsottava parempi loota omille maileille.