Vastattu

"Päällekkäisiä ylätunnisteita saatu palvelimelta" omaguru ei pysty auttamaan.

  • 15 syyskuu 2014
  • 4 kommenttia
  • 22131 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Otsikon mukainen viesti tulee tauluun, kun yritän avata liitetiedostoa. Omaguru ei pysty auttamaan . Käsitin niin, että vika on järjestelmään tullut muutosten yhteydessä. No, eipä sitä ennen ollutkaan. 

Muuten: Sekava on tämä Saunalahden ja sen salarakkaan Elisan suhde asiakkaan kannalta!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Staplepexi 15 syyskuu 2014, 17:49

Jos ongelma liittyy jotenkin Chromeen, niin vaihda selainta. Muuten ei sitten mitään.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
repin kirjoitti:
kun yritän avata liitetiedostoa. 

Taas jos olisi yhtään lisätietoja, niin joku voisi yrittää vastatakin. Sähköpostista ilmeisesti on kuitenkin kyse, vai kenties facebookista?

- mikä sähköposti (palveluntarjoaja / paketti)

- webmail vai sähköpostiohjelma, jos jälkimmäinen niin mikä

- koskeeko kaikkia liitteitä, tietyn tyyppisiä liitteitä, vai yhtä tiettyä liitettä

- millä yrität avata sitä liitettä, avaatko sitä suoraan sähköpostista vai oletko tallentanut sen ensin koneelle

- mikä käyttöjärjestelmä

...

Tavallisin (joskus vain tilapäinen) ratkaisu liitteiden avausongelmiin, on liitetiedoston tallentaminen ensin tietokoneelle, esim. työpöydälle, ja sitten avaaminen sieltä.
Käyttäjätaso 3
Jos ongelma liittyy jotenkin Chromeen, niin vaihda selainta. Muuten ei sitten mitään.
Käyttäjätaso 7
Sekin. Niinkin yksinkertainen kokeilu, kuin lyödä googleen "Päällekkäisiä ylätunnisteita saatu palvelimelta" tuottaa tulokseksi mm.

http://www.nordea.fi/Yritysasiakkaat/Hy%C3%B6dyllist%C3%A4+tietoa/Verkkopankin+er%C3%A4siirto+ei+tue+Google+Chromen+k%C3%A4ytt%C3%B6%C3%A4/1571772.html

"Suosittelemme käyttämään verkkopankkia teknisissä määrityksissä listatuilla selaimilla. Mikäli kuitenkin käytössänne on Google Chrome, tulee tiedostotyypit määritellä avattavaksi joillain verkkopankkia tukevalla selaimella."

Eli sama suomeksi:

"Käytä kunnollista selainta. Jos kuitenkin haluat hakata päätä seinään ja käyttää selainta, joka ei piittaa yhteisistä pelisäännöistä, käytä siltikin kunnollista selainta"

Mutta siitä huolimatta olisi suotavaa, että aloittaja laittaisi kysymykseensä riittävästi faktoja, ettei vastaajien tarvitsisi arvailla. Siitäkin huolimatta, että ElisaSauniksen palveluhaluttomuus kuinka ottaisi päähän.
Enpä näistä paljon mitään tiärä. Apu löytyi : omaguru neuvoi käyttämään firefoxia tai muita sellaisia. No tämä ongelma ilmenee vain Googlella ja alkoi viime viikolla, kumma juttu. Nyt siis toimii, kun vaihdoin pois Chromelta. Kiusallista, kun ei oikein hallitse edes terminologiaa. Kunnalla töissä ollessa opin sen verran, että datamasiina on kunnan omaisuutta, sitä ei saa myydä eikä pudottaa. Eipä muuta. Hyvää syksyä!

Osallistu keskusteluun