Vastattu

Postilaatikon koko

  • 27 huhtikuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 500 katselukerrat

Postilaatikkooni koko on 200 Mt. Maksoin aikanaan laatikon suurentamisesta maksun Saunalahdelle. Laatikon siirtyessä Elisalle sinne ei mahdu kun pieni osa postistani. Joudun tyhjäämään sitä vähän väliä, mikä neuvoksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kv36 27 huhtikuu 2016, 13:37

Hankalaa kun asiakaspalvelua ei ole ja sekin on maksullistaNormaali asiakaspalvelu, mukaanlukien vikatilanteiden korjaus, maksaa "vain" normaalin puhelumaksun verran. Ongelmahan asiassa on se, että normaali aspan numero on piilotettu niin, ettei sitä normaali aspan sivullakävijä löydä.Onko sinulla palstan profiilitiedoissa asiakasnumero? Laita vielä palstatiimille viestiä (jos eivät tätä keskustelua huomaa), jossa kerrot tarkan ongelmakuvauksen, niin voivat katsoa mikä postilaatikossa on tilanne.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Minä tekisin tilin Gmailiin tai Outlook.comiin ja laittaisin uuden tilin hakemaan postit POPina Saunalahdelta. Saunalahden tiliä voi jatkossakin käyttää lähettävänä tilinä.
Toki 200 MT on sen verran iso ettei postia tarvitse jatkuvasti delliä. Nyt käytössäni on vain murto-osa. Saisivat katsoa ja korjata. Hankalaa kun asiakaspalvelua ei ole ja sekin on maksullista
Käyttäjätaso 7
Hankalaa kun asiakaspalvelua ei ole ja sekin on maksullista

Normaali asiakaspalvelu, mukaanlukien vikatilanteiden korjaus, maksaa "vain" normaalin puhelumaksun verran. Ongelmahan asiassa on se, että normaali aspan numero on piilotettu niin, ettei sitä normaali aspan sivullakävijä löydä.

Onko sinulla palstan profiilitiedoissa asiakasnumero? Laita vielä palstatiimille viestiä (jos eivät tätä keskustelua huomaa), jossa kerrot tarkan ongelmakuvauksen, niin voivat katsoa mikä postilaatikossa on tilanne.
Mistä palstan vetäjille saa viestin laitettüa?
Käyttäjätaso 7
Mistä palstan vetäjille saa viestin laitettüa?

https://palsta.elisa.fi/members/palstatiimi-95702
Kiitos

Osallistu keskusteluun