Saapuneet-kansiossa lähettäjän nimenä vastaanottaja

  • 24 marraskuu 2019
  • 11 kommenttia
  • 691 katselukerrat

Saan muilta postia joissa näyn lähettäjänä Saapuneet-kansiossa. Paitsi jos on useampi vastaanottaja näyttää siltä, että joku muu viestin vastaanottajista on lähettäjä. Vähän hankala etsiä posteja kun näyttää, että olisin lähettänyt itse itselleni ne.

Android, Samsung Galaxy s8, selaimien kautta webmailissa.


11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää myöhäisiltaa.

Sähköpostin lähettäjätietoja voi helposti väärentää. Siksi monille tulee sähköpostia muiden nimissä, tai omissa nimissä, tällaisia kannattaa heti poistella kun niitä ilmestyy.

Elisan sähköpostin suodatus on huono, joten suosittelen parempia palveluita.

Nyt soi Rocco & Bass-T - Our Generation (Jens O. Vs. Ti-Mo Remix).

Kirjoitin epäselvästi. Saapuneet kansiossa siis kaikki viestit näkyvät niin  että minä tai joku yhteisviestin vastaanottaja olisin lähettäjä. Ei ole kyse väärennöksistä.

 

Jos hpguru lähettäisit minulle spostia niin se näkyisi saapuneet-kansiossa kuin olisin itse sen lähettänyt. Itse viestissä kaikki ok, mutta kun selaa kansiota niin lähettäjä-otsikoissssa olen minä itse eikä oikea lähettäjä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ompas erikoista :/ Koitin tuota itse saada replikoitua mutta mulla näkyy sekä Gmailissa että Webmailissa noi tiedot ihan kuten pitää. Eli ne mitkä vastasin Gmailista tuli sen nimellä ja vaikka laitoin oman laatikon vastaanottajaksi webmailin puolella niin en saanut sitä tilin omaa nimeä näkymään tuolla vastaavalla tavalla. Toistuuko toi sulla nyt siis kaikissa sähköpostikeskusteluissa vai rajautuuko toi tiettyihin keskusteluihin? Eli jos sulle tulee esimerkiksi joku mainosviesti vaikka meiltä niin näkyykö sekin siis että olisit itse sen itsellesi lähettänyt?

Tilavaroitus-viestissä ei näkynyt lähettäjää lainkaan.

 

Samalla näyttää, että 80% tilasta käytetty vasta eli ei pitäisi tilavaroitusta vielä tulla. Kaverini s-posti palautui hänelle ja tuli kuitenkin myös minulle saapuneet-kansioon 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Toi tilankäytön varoitus pitäisikin tossa 80% kohdalla tulla, eli vähän ennakkovaroitusta että kohta voi laatikko mennä tukkoon.

 

Miten sulla esimerkiksi noi meidän viestit muuten on? Näkyykö että me oltaisiin se lähetetty vai vaivaako niitäkin toi että näyt itse lähettäjänä?

Toi tilankäytön varoitus pitäisikin tossa 80% kohdalla tulla, eli vähän ennakkovaroitusta että kohta voi laatikko mennä tukkoon.

 

Miten sulla esimerkiksi noi meidän viestit muuten on? Näkyykö että me oltaisiin se lähetetty vai vaivaako niitäkin toi että näyt itse lähettäjänä?

Ilmoitus viestistäsi tähän ketjuun näkyy niin, että olisin itse lähettänyt sen.

Kun viestin avaa näkyy sekin kuka on oikeasti lähettänyt.

 

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Nyt on kyllä hämmentävää… Eihän sulla oo tietokonesivuston versio käytössä tuossa puhelimen selaimessa? Onko selain mikä millä käyttelet tuota? Ainoa millä sain tuon toistettua itse oli että vaihdoin näkymäksi tietokoneselaimen version puhelimeen ja otin Saapuneet kansiossa näytettävien viestien tietueista pois tuon lähettäjän osoitteen ja valkkasin vastaanottajan näytettäväksi, tämä ei kuitenkaan mobiiliversiossa sivusta muuttunut eli se pysyi ennallaan :/ 

Androidin omalla selaimella ja chromella tekee samaa juttua.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Erikoista. :thinking: Miten tuo käyttäytyy, jos Chromella vaihtaa tuon tietokonesivuston käyttöön? Tämä onnistuu laittaa käyttöön tuolta selaimen oikeassa yläkulmassa olevan “3 pisteen” kuvakkeen kautta. Näkyykö nuo tiedot oikein sen kautta?

Tietokoneversio toimii niinkuin pitääkin. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Hyvä, että tietokoneversio kuitenkin toimii. Pystyisitkö laittamaan meille tuosta virheellisestä näkymästä yksityisviestitse kuvankaappauksen, (nimet, osoitteet yms. peitettynä) niin saadaan tätä laitettua eteenpäin tarkempaan tutkintaan. :slight_smile:  Ei onnistu kyseisen vian toistaminen omilla laitteilla, erikoinen juttu tämä kyllä on!

Osallistu keskusteluun