Saapuneet-kansiossa lähettäjän nimenä vastaanottaja

  • 24 marraskuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 471 katselukerrat

Saan muilta postia joissa näyn lähettäjänä Saapuneet-kansiossa. Paitsi jos on useampi vastaanottaja näyttää siltä, että joku muu viestin vastaanottajista on lähettäjä. Vähän hankala etsiä posteja kun näyttää, että olisin lähettänyt itse itselleni ne.

Android, Samsung Galaxy s8, selaimien kautta webmailissa.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää myöhäisiltaa.

Sähköpostin lähettäjätietoja voi helposti väärentää. Siksi monille tulee sähköpostia muiden nimissä, tai omissa nimissä, tällaisia kannattaa heti poistella kun niitä ilmestyy.

Elisan sähköpostin suodatus on huono, joten suosittelen parempia palveluita.

Nyt soi Rocco & Bass-T - Our Generation (Jens O. Vs. Ti-Mo Remix).

Kirjoitin epäselvästi. Saapuneet kansiossa siis kaikki viestit näkyvät niin  että minä tai joku yhteisviestin vastaanottaja olisin lähettäjä. Ei ole kyse väärennöksistä.

 

Jos hpguru lähettäisit minulle spostia niin se näkyisi saapuneet-kansiossa kuin olisin itse sen lähettänyt. Itse viestissä kaikki ok, mutta kun selaa kansiota niin lähettäjä-otsikoissssa olen minä itse eikä oikea lähettäjä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ompas erikoista :/ Koitin tuota itse saada replikoitua mutta mulla näkyy sekä Gmailissa että Webmailissa noi tiedot ihan kuten pitää. Eli ne mitkä vastasin Gmailista tuli sen nimellä ja vaikka laitoin oman laatikon vastaanottajaksi webmailin puolella niin en saanut sitä tilin omaa nimeä näkymään tuolla vastaavalla tavalla. Toistuuko toi sulla nyt siis kaikissa sähköpostikeskusteluissa vai rajautuuko toi tiettyihin keskusteluihin? Eli jos sulle tulee esimerkiksi joku mainosviesti vaikka meiltä niin näkyykö sekin siis että olisit itse sen itsellesi lähettänyt?

Osallistu keskusteluun