Vastattu

Sähköposti ei vastaanota viestejä.

 • 8 helmikuu 2016
 • 4 kommenttia
 • 663 katselukerrat

Minulla tällä hetkellä sama ongelma kuin Timppa1963. Postilaatikko putsattu. Kuinka kauan odotan, että alkaa toimimaan? Odotan tärkeää viestiä!

(siirretty toisesta keskustelusta omakseen -Matias)
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 8 helmikuu 2016, 13:33

 • ? Laitapa se osoitteesi minulle suoraan tulemaan yksityisviestinä niin jatketaan siitä selvittelyä. :)  Kannattaa kuitenkin ensin kokeilla poistaa tarpeettomat viestit, tyhjentää roskakori ja tarkistaa mahdolliset piilossa olevat kansiot, ettei niissä ole törkyä. Sen jälkeen kirjaudut sieltä mailista ulos KIRJAUDU ULOS -painikkeella (tai vastaavalla) ja viimeistään parin tunnin päästä levytilan olisi pitänyt vapautua uudelleen käyttöösi kun kirjaudut uudelleen sisään.
 • Katso alkuperäinen viesti

  4 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +2
  Laita asiakasnumero profiiliin ja ota yhteyttä paikalla olevaan palstatiimiläiseen.
  http://yhteiso.elisa.fi/t5/Palstan-blogi/Minua-pyydettiin-l%C3%A4hett%C3%A4m%C3%A4%C3%A4n-yksityisviesti-moderaattorille-tai/ba-p/460620

  MerjaTuulikki kirjoitti:
  Minulla tällä hetkellä sama ongelma kuin Timppa1963. Postilaatikko putsattu. Kuinka kauan odotan, että alkaa toimimaan? Odotan tärkeää viestiä!
  Tämä minun postilaatikko on entinen saunalahden sposti. Ei minulla ole asiakasnumeroa tai en ainakaan tiedä sitä.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +2
  No sitten kerrot sen osoitteen noille palstalaisille siinä yksityisviestissä.  Pelkästään vastaamalla puoli vuotta vanhoihin viestieihin asia tuskin asiaa korjaa.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Laitapa se osoitteesi minulle suoraan tulemaan yksityisviestinä niin jatketaan siitä selvittelyä. :)

  Kannattaa kuitenkin ensin kokeilla poistaa tarpeettomat viestit, tyhjentää roskakori ja tarkistaa mahdolliset piilossa olevat kansiot, ettei niissä ole törkyä. Sen jälkeen kirjaudut sieltä mailista ulos KIRJAUDU ULOS -painikkeella (tai vastaavalla) ja viimeistään parin tunnin päästä levytilan olisi pitänyt vapautua uudelleen käyttöösi kun kirjaudut uudelleen sisään.
 • Osallistu keskusteluun