Sähköpostia ei voi purkaa?

  • 9 April 2020
  • 4 kommenttia
  • 762 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Tein uuden sähköpostin itselleni. Kaikki sujui hyvin, kunnes yritin painaa nappia, näytä salasana. Nyttylä ei toiminut. Ja sitten koitin sormella, niin kaikki putsaantui pois. Sitten eipä ollut salasanaa kuin muistissa. Yritin kirjautua saapuneisiin posteihin, mutta aina, että salasana on väärä, yritä hetken päästä uudestaan.

kyllä nämä kummajaiset pitää saada toimimaan ensin, ennenkuin aikuisia ihmisiä kusetetaan liikaa. Teinkö jotain väärin kun pistin yläriville tekemäni email. Osoitteen ja alariville salasanan. Eikö pitäisi toimia.

Muutenkin pitäisi saada koko paskakasa saman tunnuksen alle, että voisi valita mihin asiaa. Nyt niitäkin on kaksi. Ilmeisesti verotaktisista syistä, vai kahdella eri suvulla.

Toivotaan, että uudistus saisi jotain aikaan, ainakin Guruille pienempi palkka. Nyt taksa on ihan sikamainen. Jes.

Kertokaa nyt mitä tein väärin. Tiedän, että sähköposteja on, mutta…..miten puran ne.

Ja sitten tämän kupongin täyttö. On kolme otsikkoa, mutta miten niihin kirjaudutaan?


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hmm, idea, tässähän on kyse sähköpostin käytöongelmasta ja niistä voit kysellä tuolta sähköposti osiossa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Siirretty ketju oikealle alueelle. Mitään yleistä häikkää tuossa sähköpostin luonnissa / salasanan kanssa ei ole tiedossa. Mikäli kirjautuessa tulee herjaa väärästä salasanasta, kannattaa käydä vaikka ihan varmuuden vuoksi OmaElisasta salasana vaihtamassa uuteen vielä kertaalleen. :slight_smile:

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Missä päin tämä oikea alue on, mihinkä olette siirtäneet kysymykseni.

Eli, sieltä voisin kysyä lisää sähköposti tileistä, niin kuin esim. eli kun siellä on paikka mistä painaen pitäisi näyttää salasana, niin minulla ei kyllä tapahdu mitään.

 

Olen ihan tavallinen maksava asiakas, enkä mikään moderaattori, eli voiko tälläiseltä juntilta odottaa kaikkien kommervenkkien osaamista?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@roopeg siirsi keskustelun jo eli teki moderaattorina työnsä :) 

Tuo OmaElisan “Näytä salasana” näyttää siis sen mikä on selaimessa muistissa, siitä kannattaa ihan vain vaihtaa salasana uuteen ja kokeilla sen jälkeen Webmailiin kirjautumista uudelleen sen uuden salasanan kanssa niin pitäisi toimia taas :)